- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
válasz
interstate76 #3500 üzenetére
Azért óvatosan azzal a nas520-al. Múlt héten vettem egy ilyet és volt pár pillanat amikor azt hittem földhöz vágom. Nem túl erős a vas ami benne van, de nekem megfelel arra hogy elérjem a hálón lévő tartalmakat. cloudot még nem próbáltam.
A gondom az volt hogy beleraktam egy 3tb-s wd redet tele is írtam, semmi gond, erre másnap fw frissítés után állandóan lefagyott. Kicsit olvasgattam, a lényeg hogy megint újra kellett rakjam a lemezt, mert nem kompatibilis a régi fw az újjal. MEgint rámásoltam mindent ami előző nap. Vettem bele 2db új 5TB-s redet azok baromi hangosak benne, csak nagyon csendes vinyó ajánlott bele mint pl a 3tb -s red. Az egyiket eladom és veszek mégegy 3tb redet azzal jó lesz, a másiknak meg veszek egy usb-s házat lehetőleg jól szigetelt gumibakost, hátha azzal csendesebb lesz az 5tb és megy rá külsőnek.
Ami nem tetszik még hogy ha 2 hdd van benne akkor nem tudok két külön meghajtót csinálni ami teljesen független egymástól két külön video mappával vagy akár csak két külön hálózati lemez. Viszont ennyit megért mindenképp, mert jól néz ki, és végülis teszi a dolgát 90-95MB/s-el lehet rámásolni gigás hálón. Olvasás még gyorsabb egy kicsivel.
Már csak azt kéne kitalálnom hogy a z83 tárhelyét mivel tudnám bővíteni, mert a 15GB hely nem sok, hamar felzabálja a win10(frissítések stb), meg böngészők stb.
Nem Anniv. win10 verzió van rajta.
Van bárki aki tudta már frissíteni az új verzióra?
Atomos(Z3740) T100 asusomon is update-eltem és hibátlan, csak abban 64GB tárhely van. -
törölt tag
válasz
interstate76 #3500 üzenetére
Rég éreztem már magamban ennyire az univerzum erőit. De kérlek, hogy ezentúl se szólíts Yoda -nak és valamiért az Obi Van sem szimpi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest