- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Értem, csak ezt a csm-et nem találom a bios-ban. Nem teljesen tiszta nekem ez az UEFI, MBR, GPT, kb. 2 hónapja tudom, hogy egyáltalán létezik ilyesmi, eddig nem érdekelt, nem érintett. Egy viszonylag régi alaplapot használtam eddig, 320GB-os winyóval, ilyesmire nem volt szükségem, így ott nem voltak ilyen kérdések, vagy lemezről telepítettem vagy usb-ről, egyszerűen a windows alkalmazásával csináltam telepítőt, ezzel meg 100 kört kell futni, mire összejön valami (ha összejön). MBR - UEFI módban csináltam már win7 telepítőt, de mint írtam, az nem bootolt be, valszeg amiatt, amit te is írtál, csak ezt az állítási lehetőséget nem találom. Leginkább azt nem értem ha csinálok egy 32bites pro win8.1 telepítőt pl. rufus-al GPT - UEFI beállításokkal, akkor az miért bootol be, s ugyanezzel a beállítással miért nem a win7, hisz máshol olvastam így, ebben a formában a win8.1 telepítőnek sem szabadna bebootolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged