Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• htom127

aktív tag

válasz Lifeforce #2270 üzenetére

Üdv
    Négy kérdésem lenne ezekről:
    1 aktív, v passzív hűtésűek-e ?
    2 ssd mehet beléjük ?
    3 lehet ezekkel olyat, hogy miközben hdmi-n filmnézés van, közben másik monitoron, d-subon netezés, office v egyéb ? (egyidőben)
    4 részletes spec elérhető ezekről?

Amúgy én örülök ezeknek a linkeléseknek, sok időt spórol nekem. :R

• interstate76

addikt

Ja, és lenne még 2 dolog:

1. Ezt is lehet fejleszteni, és ÁFÁ-val együtt is olcsóbb, mint az általatok árult gépek.

2. Nem akarom újraéleszteni a vitánkat, de megtennéd, hogy nem linkelsz olyan gépeket, amiket az a webshop árul, ahol dolgozol? Ez egy szakmai fórum, nem a hardverapró, szóval rendkívül gáz, amit csinálsz.

• interstate76

addikt

A J1900 valóban agyonveri a Z3735F-et, de hogy kinek melyik éri meg jobban, az - szokás szerint - attól függ, mire kell. Én pl. az anyaghasználat és az összeszerelési minőség miatt üzleti kategóriás gépeket szoktam venni, de ez esetben elcsábultam az ártól és a régebbi, ill. stratégiai és kalandjátékok futtatására alkalmas vastól. Kiszállítva volt 45e Ft, tettem bele még 4 GB RAM-ot, ill. kicseréltem a HDD-t 320 GB-osra (nekem bőven elég, az 500 GB-osat pedig külső vinyóként használom): irodai munkára olyan vastagon elég, hogy el sem lehet mondani, de bírja a képszerkesztést is, továbbá meg sem kottyannak neki azok a játékok, amiket kedvelek, és amiket a korábbi gépemre, egy Lenovo X201-esre nem igazán tudtam feltenni (pl. Richard Burns Rally, Company of Heroes, World in Conflict, Pure Pinball 2.0 stb.). Ugyanerre a J1900-as a "sima" intel hd graphics-szal messze nem képes és még jóval többe is kerülne.

Nekem most a fent említett ASUS mellett pötyörög otthon a Wintel dual boot-tal és az M8S OpenELEC-kel. Utóbbit épp tegnap teszteltem: a legkisebb erőlködés nélkül viszi a legmagasabb bitrátájú anyagot is, amit ráeresztettem.

Csak azt akartam kinyögni, hogy én ezt a felállást csak akkor bolygatnám meg, ha a Wintel helyére be tudnék állítani egy olyan mini PC-t, ami szintén alig fogyaszt, de képes futtatni a fent említett játékokat, és akkor az ASUS-t le/visszacserélhetném egy ütni-vágni való, könnyű és dokkolható kis munkagépre. Csakhogy ilyen mini PC-t jelenleg nem látok, és könnyen lehet, hogy a Z8700 sem lesz elég erős még a régebbi játékokhoz sem. De majd meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés