Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagash
senior tag
Úgy gondolom, hogy nem azon kellene agyalni, hogy hogyan győzzünk meg valakit arról, hogy jobbak-e mint a PC-k.
Nem erről szól.A kérdés úgy szóljon, hogy mire jók?
Ilyen box-om még nincs, de van egy RK3188T-s stick-em és a múlt félévet azzal tanultam végig a fősulin.
Most rendeltem egy Z3736F-es Tablet-et, mert kell a Win, kell a kraft, de notebook-ot nem cipelek magammal suliba.
Ha most szólna apám, hogy döglött a gépe, akkor nem notit keresnék neki, nem gépet raknék össze, mert már unom a keresgélést, hasonlítgatást, berhelést.
Leteszed, megy, kész. Skype-ol meg a Startlap-ot nézi.Véleményem szerint elsősorban azoknak alternatíva, akik kidobták a régi gépet, van tv-jük, vagy monitorunk és kellene valami, hogy a Word, meg Excel menjen. Oda szerintem rendben van. Kevés helyet foglal, elég erős, megvan az "infrastruktúra". Ha most kellene kiépíteni, akkor valóban drága. Monitor, egér, bill, usb-hub, mert ugye vinyót már nem hajtanak meg, webcam meg mittudomén.
Notiban ott a kamera, bill, egér, akksi, PC- meg könnyen upgrade-elhető, bár ott is váltják a platformokat mint más a gatyát. Nekem is notim van már asztali gépnek, mert cégből megvettem dokkolóval és így ha kell akkor magán, ha kell akkor a másik céges belepattan. Két kattanás és minden csatlakoztatva, kis helyen, csöndben. (A régi vga-m ~200W-ot is meg tudott enni, de nem használtam ki. Ezek esznek 2-4W-ot összesen....) Függ a felhasználástól. Játszani nem lehet sokat, mert passzívak, így ha túlmelegszik éget, lekapcsol.
4GB rammal és 64GB eMMC-vel már finomabb lenne, de jelenleg ezt tudják, "hivatalosan" ezek média lejátszók.
További felhasználási területek: BYOD azaz hozd a sajátodat, VPN, vékonykliens...
Magánvélemyén.

Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Renault, Dacia topik
- Epic Games
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Számítógép, Ryzen 5 3600, RX6600 8gb, 32gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- RTX 4090 - 9800x3d - ASUS ROG STRIX X870E-E - 32GB 6000MHz CL30 - HYTE Y70 Touch Infinite
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest