Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz ACE- #3710 üzenetére

Azt próbáltad már, hogy leterheled, nézed a hőfokot, s érzéssel nekinyomod a bordát. Ha ekkor csökken a hőfok, akkor a leszorítás a probléma, ill. annak hiánya.
    Egyébként ezt az "árnyékoló lemezt" kihagynám a helyedben, én is kidobtam a Pipo-ból, csak arra ügyelj, hogy nehogy valamit rövidre zárj a bordával. A hővezető lapkát meghagyhatod, majd erre ültess bordát. Leszorításhoz használhatsz pl. acélból hajtott rugót, amit a NYÁK széleibe akasztasz. De ahogy látom van 4 furat is, azt is felbakolhatod olyan magasra, mint a borda, majd átlóba raksz két fémlemezt, az alá pedig valami erősebb rugó(ka)t.
    "sima" Wintellel az a tapasztalatom, (csak böngészésre /chrome/ meg Kodi-ra van használva), 75 fok fölé nem megy a hőmérséklet gyári hűtéssel, persze ennél is változó, több fajta gyári hűtés van.
    Wintel Pro ismerőseimnek van. 78 fokig is felment kisebb terhelés mellett is a hőmérséklet, mondtam nekik, hogy majd kitalálunk valamit, addig is fejjel lefelé rárakták egy fémdobozra, ami hozott kb. 10 fokot, így már nem valószínű, hogy túllépi a 80 fokot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés