Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
frankdelgado #2061 üzenetére
Ha nem akarsz buherálni, akkor szerintem ne vegyél wines mini pécét Kínából. Egy wintel w8-asom volt, de amíg nem építettem rá pár extra hűtőbordát, addig még egy párlapos böngészéstől is hamar 70°C felett volt, márpedig ha túlmelegszik, akkor leszabályozza a cpu-t és onnantól kezdve használhatatlan a kicsike, amíg le nem hűl. Röviden: vagy mókolt hűtés, vagy semmi. Olyat olvastam itt valakitől, hogy laptophűtőn használja a saját kis gépezetét, mégpedig úgy, hogy nem bontotta meg az eredeti házat, tehát a garit sem bukta el, de a wintel erre alkalmatlan, mert finoman fogalmazva sem elég szellős a háza.
Nekem továbbra is az a bajom a történettel, hogy nemcsak monitor, aktív usb hub, billentyűzet, egér és vinyó kell mellé, hanem vagy hűtést kell rá mókolni, vagy laptophűtőt is kell venni, szóval annyi lesz az összköltsége egy bővíthetetlen memóriájú, usb 3.0 és gigabit lan nélküli kis gépecskének, amennyit - szerintem - nem ér meg. Ez itt már némi kis tudást is fel tud mutatni, csakhogy ÁFA nélkül is közel 40e Ft az ára, az meg megint túl sok. Szóval nem egyszerű jól választani, na! Nálam az lett a vége, hogy visszatértem a laptop + droidos mini pécé vonalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Asztali PC , i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest