Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liar
tag
Elég sok gondolkodás után egy Pipo X7S mellett döntöttem, ma meg is érkezett. A winnel kísérletezem és azt igyekszem elérni, hogy a család többi tagja számára fájlkezelésben és médialejátszásban és böngészésben azt az érzést keltse amihez az Androidos mk808-al szoktak. Sztem mindent be fogok tudni lőni, de egy dologban elakadtam:
Mele F10-et használtunk eddig is, ehhez vettem egy Pro változatot. A windows egyszerű egérnek érzékeli, aminek hatására úgy is működik egy egér. Ez viszont azt jelenti, hogy az eddig megszokott benyomom a gombot és a fel le mozgással görgetnék (böngészésnél, fájlkezelésnél, videopozicionáláskor) akkor a sztender windowsos esemény történik és nem gördül.
A kérdés: van olyan windows beállítás vagy program, amivel az (lég)egér úgy fog működni, mint az android alatti egerek (tehát egy kattintás = egy koppintás, kattintva húzás = koppintva húzás, stb.)?
Nem tudom, hogy érthető-e a kérdésem, de aki használt valaha android alatt egeret, annak világos lehet, hogy mit szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő