Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1664) Liar


Liar
tag

Elég sok gondolkodás után egy Pipo X7S mellett döntöttem, ma meg is érkezett. A winnel kísérletezem és azt igyekszem elérni, hogy a család többi tagja számára fájlkezelésben és médialejátszásban és böngészésben azt az érzést keltse amihez az Androidos mk808-al szoktak. Sztem mindent be fogok tudni lőni, de egy dologban elakadtam:

Mele F10-et használtunk eddig is, ehhez vettem egy Pro változatot. A windows egyszerű egérnek érzékeli, aminek hatására úgy is működik egy egér. Ez viszont azt jelenti, hogy az eddig megszokott benyomom a gombot és a fel le mozgással görgetnék (böngészésnél, fájlkezelésnél, videopozicionáláskor) akkor a sztender windowsos esemény történik és nem gördül.

A kérdés: van olyan windows beállítás vagy program, amivel az (lég)egér úgy fog működni, mint az android alatti egerek (tehát egy kattintás = egy koppintás, kattintva húzás = koppintva húzás, stb.)?

Nem tudom, hogy érthető-e a kérdésem, de aki használt valaha android alatt egeret, annak világos lehet, hogy mit szeretnék...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.