- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
atillaahun #1620 üzenetére
Egyik, általad linkelt eladótól sem vennék semmit.
(#1623) Mike88 +1 a Geekbuyingnak. A legjobb kínai webshopok egyike (ha nem a legjobb). A raktárkészlet-infójuk nem mindig naprakész, ill. a leárazásaik gyakran kamuk (legalábbis részben), de amúgy totál korrektek, vitás esetekben is. Pl. egy barátomnak nemrég rendeltem tőlük Wintel W8-at (azt mondta, nem zavarja a melegedés majd megoldja). Volt egy 20 usd-s kuponom, és miután a kézhez kapott mini PC-n még egy kis aknakeresőzéstől is 80 °C fölé (!!!) ment a CPU hőmérséklete (amiről küldtem nekik screenshotokat), felajánlották, hogy küldjem vissza full refund ellenében. Amikor megírtam, hogy elégedettebbek lennénk 15 usd partial refund-dal, másnap visszautalták a kért összeget, így lett 65 usd-ből egy hűtésmodra váró wintel w8-asunk. Összesen 2 vagy 3 levelet kellett írnom, és mindegyikre 1 vagy 2 munkanapon belül válaszoltak - ennél többet én nem várok el egy olcsó kínai webshoptól. Ugyanez pl. Antelife-on úgy nézett volna ki, hogy fizetés után nem válaszolnak egy levélre sem, csak akkor kommunikálnak, amikor a PayPalnál indítasz egy reklamációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- macOS PC-re
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest