- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég sok visszaküldött iphone is van ,és egyéb csúcstelefon is
Én is küldtem vissza dolgokat , nem feltétlen azért mert rossz , csak nem tetszett ,vagy nekem nem felel meg .
A visszajelzésekkel az a gond hogy aki elégedett ritkábban jelez vissza , de ha valaki elégedetlen azt nagyobb arányban akarja tudatni .
Ki kell próbálni . -
-
Nemt tudom a gyári intel verziót nem használtam , én a Steel Legend verziót vettem aminek jobb a hűtése .
Mindig a legfrissebb drivert használom .ricsip
Használom naponta 16 órát , még nem sikerült előhoznom semmit vele .
Képszerkesztés , játék ,webszerkesztés .Remekül érzi magát
-
-
-
-
-
Érdekelne hogy másnál nem.fordult elő olyan hogy amikor kikapcsolja a gépet nem kapcsol ki ?
A jel megszűnik a monitoron de a gép megy ,nekem 3 szor is produkálta az első napon .
ASROCK Intel Arc B580 Steel Legend 12GB OCÍgy hamarosan lesz egy felbontott ilyen is szerintem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest