Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Végül is az... egy kis aprósággal. Kb 40-41°C nem mozdul a venti. Efölött kezdődik a "tánc". Kb 10-12 másodpercenként leáll 2-4 másodpercre, aztán újraindul. A gpu meg 38-45°C között táncol.
Amúgy a fenti diadalittas - megoldottam vazzze - érzést épp elrontotta a kártya, mert most ~15 percenként áll le a venti 2-4 másodpercre.
Mondjuk már ez is sokkal jobb, mint a 12-16 másodperces "ciklusidő"...
10bit: Köszönöm, van néhány újdonság. Ha más nem, annyi mindenképp, hogy még mindig nincs megoldva az intel részéről. Kicsit olyan turbo boost 3.0 érzésem van. Tudjuk, hogy van, de nem megy. Ha nincs fent a driver, akkor keresi és ismeretlen eszközként kezeli a win.
Nos igen. Honnan tudom, hogy melyik hdmi out a natív a vga-n? És melyik hdmi in a natív a monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest