Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lassus
csendes tag
Hellósztok, új vagyok még ^^
Nos, olyan problémám lenne hogy van egy Acer Aspire 5735ös notebookom, Intel GMA4500MHD-s videókártyával. Neten találtam egy táblázatot hogy minimum 64megáig, egy DVMT-nek nevezett technológiával 512ig növelhetem, ezt hogy??? Anélkül persze hogy új kártyát vennék bele, vagy növelném a RAMot ami már szinte maxon van (3giga)? más képpen hogyan növelhetem?
segítségeteket, előre is köszönöm ^^ -
Lehet, hogy most baromságot írok, de nekem úgy rémlik, mintha ezek az integrált megoldások magukba a chipkészletekbe lennének beépítve, ergo nem hiszem, hogy nagyon húzhatóak, legalábbis úgy biztosan nem, ahogyan egy különálló videokártyát lehet. Szvsz nagyjából értelme sincs, mert az ilyen integrált megoldások nem az óriási teljesítményükről híresek. Elsősorban irodai felhasználásra készülnek az ilyen alaplapok, teljesen másodlagos a videoteljesítmény, ellenben a stabilitás és az olcsóság az elsődleges szempont a kifejlesztésüknél/tervezésüknél/megépítésüknél.
-
Theos
csendes tag
Lehet alaplapra integralt videokartyat tuningolni???
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)