Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Kedves Barátok, Ismerősök!
András búcsúztatója december 13-án szombaton 11 órakor lesz a szentendrei temetőben.
(2000 Szentendre, Sztaravodai út 3477 hrsz.)
A család szeretettel vár mindenkit!
Forrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Csizmás
titán
unokatesója írt a másik topicban: [link]
-
sziku69
őstag
válasz
Kalandor #124 üzenetére
Írtam ezzel kapcsolatban. Ha megbeszélnénk a családdal. Szívesen segítek.
-
creation
senior tag
A "most szombat reggel 9:00" kérlek pontosítsuk, hogy már lekéstem, vagy most lesz?
-
sziku69
őstag
válasz
Winner_hun #142 üzenetére
Ok. Igaz.
-
AMD Power
titán
válasz
Winner_hun #70 üzenetére
A pénz el van utalva!
-
Djuree
félisten
mentőmotor jónak tűnik sztem is. Ő is motoros volt végtére is.
-
AMD Power
titán
válasz
Winner_hun #142 üzenetére
Ez nekem is jobban tetszik!
-
M3oH
addikt
válasz
Winner_hun #70 üzenetére
Utaltam én is.
-
Pisztillus
senior tag
Én is a Mentőmotor-ra szavazok.
A feliratra egy ötlet: Emlékedet megőrizzük! A Prohardver és fórumozói - vagy valami ilyesmi.
-
-
-
Szétnéztem a mindenbizonnyal maradó pénz ügyében az alapítványok közt.
Találtam egy célban megfelelőt, a Közlekedési sérültek Alapítványa, de a honlapjuk eléggé elhagyatott, mintha nem is lennének aktívak.
Aztán megtaláltam a Mentőmotor Alapítványt, akik aktívak és nagy nevek vannak mögöttük támogatóként, személy szerint nekem ez szimpatikusabb, vagy persze javasoljatok.
-
törölt tag
Mivel PayPal-em nincs, így majd a számlaszámra utalom az összeget.
Gurulásra valószínű tudok menni, illetve két ember elfér még mellettünk. Biztosat majd holnap tudok mondani. Ha megyünk, akkor a Köki felől.
-
válasz
ferkoboy #111 üzenetére
Méretben nem szeretnék óriási koszorút köttetni, ezt már beszéltük is, csak egy kis-közepeset, azt viszont nem szegfűből, hanem valami korrekt növényzetből, ízléses szalaggal.
Ennek az eljuttatása módja még kérdéses, ezt meg kell majd a családdal beszélni, de én egyelőre biztosan nem fogom őket zargatni ezekben az időkben, mert maximális illetlenségnek tartanám.
Lehetőségek a koszorú ügyben:
- szertartás előtt a temetkezési cégnek elvinni, és majd ők elrendezik
- vagy én kiviszem a helyszínre, de a szertartáson nem maradok
- vagy kiviszem, s ha nem veszik tolakodásnak akár többedmagammal is lerovom a tisztelemet
- vagy ha ez tényleg nem illetlenség, akkor idézőjelben mindenki eljöhet ugyanezt megtenni
- illetve az is opció, hogy utólag visszük kiDe mindez a család kizárólagos döntésén múlik, semmi máson.
-
-
Xelloss
tag
Ez jó ötlet ,szerintem hagyományt kellene teremteni és később is vinni virágot a PH-s fórumtársak nevében. (Ha családod nem zavarja bár nem látom mi lenne a gond ,ez is csak azt bizonyitaná ,hogy sokan kedvelték és ismerték.)
Nem kellene ,hogy az feledésbe merüljön az emléke. Szóval erre (is) mehetne a maradék összeg szerintem. -
IreN!CuS
addikt
válasz
Winner_hun #112 üzenetére
Tudsz jelezni azoknak akinek az utalása megérkezett ?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #112 üzenetére
Oks!
-
Dany007
veterán
válasz
Winner_hun #70 üzenetére
Utaltam (asszony számlájáról, mert nekem nincs), köszönöm a lehetőséget!
(nincs paypal-om).
A találkozó viszont nekem is messze van...MurdR javaslatával is egyetértek a segítség kapcsán. Így ha aktualizálódik a dolog, természetesen abban is benne vagyok.
-
dzso22
senior tag
válasz
ferkoboy #111 üzenetére
Igazad van csak az a baj hogy Integra családja valószínűleg nem úgy látja ezt a baráti kört ahogy mi,és ezért nem lenne jó ha a mi koszorúnk lenne a legnagyobb legszebb vagy a legtöbb.
Szerintem tartsuk tiszteletbe a temetést oda illő koszorúval,koszorúkkal aztán a későbbiekben a maradék összeget ráfordíthatnánk mécsesekre vagy bármire amivel megemlékezhetünk. -
Winner_hun
félisten
válasz
Bjørgersson #106 üzenetére
Holnap délután 2 után írj egy privátot, akkor nem fogom elfelejteni.
Eddig 10 db utalás érkezett be.
-
-
Calogero
addikt
válasz
Winner_hun #70 üzenetére
Utaltam én is
-
ferkoboy
senior tag
válasz
EQMontoya #105 üzenetére
Egyet értek veled! Érdemes lenne előbb kérdezni (a családot), és aztán szervezkedni.
Koszorú: írtátok, hogy nem kellene nagyobbat, mint a család, és ez rendben is van. Ellenben úgyfest -gondolom én- több fog összejönni a 300Ft-okból, mint amibe egy koszorú kerülne.
Ha nem igényli a család a segítséget akkor lehetne több kisebb koszorút venni a nevünkben.Vélemény?
Üdv: Ferkó
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Winner_hun #70 üzenetére
Üres a bankszámlám, viszont szeretnék én is beszállni a koszorúba. Elvileg 20-áig kell megkapnom a "fizetésem", gond lenne, ha csak akkor utalnám el a pénzt?
-
EQMontoya
veterán
Nem vagyok meggyozodve arrol, hogy a csaladnak szuksege lenne anyagi segitsegre. A koszoru termeszetesen rendben, a tobbit nem forsziroznam a megkerdezesuk nelkul!
-
dzso22
senior tag
válasz
Winner_hun #70 üzenetére
Utaltam
-
nonsen5e
veterán
Én is szeretnék kérni egy PayPal címet.
-
zseko
veterán
Igaz nem ismertem Integra fórumtársat csupán itt a fórumon keresztül olvastam tőle, ám én is hozzájárulnék a koszorúhoz de akár mindkettőhöz is. Bár én sem vagyok jelenleg anyagilag túl eleresztve, de jelen helyzetben jobb helye lenne a családnál mint amire esetleg elmenne. Tudok paypalon vagy számlára is utalni, amelyik jobb.
-
zolee5016
őstag
válasz
Winner_hun #70 üzenetére
én is rajtad keresztül intézem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest