Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
DJ.Gróf
aktív tag
Megjött a Zalman is! Fel is raktam!
Kicsit füstöl a chip alol de megy!
A tuningot nem nagyon bírja! Gondolkodok egy bios cserén mondjuk egy 5950es biost rá rakni! Talán töbet tudna! Tud erröl valaki valamit? -
DJ.Gróf
aktív tag
A kártya működik!!

-
DJ.Gróf
aktív tag
Oké! egyszerre jön mind a kető?
Mikorra várható?
[Szerkesztve] -
Comm
senior tag
Egy jó hír.Elkelt a kártya -
DJ.Gróf
aktív tag
Mikor adod fel?
-
DJ.Gróf
aktív tag
up!
-
DJ.Gróf
aktív tag
Na akkor komolyan eldöntöttem,hogy a te kártyád melett voksolok! Már én is meguntam a sok keresgélést! Akkor 22k-t adok érte és állom majd a postaköltséget is! Utánvétellel kellene majd(ha jol tudom az olyan hogy hozza a postás a karit én kifizetem és küldik neked a pénzt) de mint már említettem csak jövöhét közepétől lenne aktuális a dolog,mert akkor kapok fizetést! Remélem nyélbe ütthetjük az üzletet a történtek ellenére,mert nincs több eladó inno-s fx5900xt.
Kösz előre is!
Ha benne vagy ezt vedd lefoglalásnak!
A többit email-ben intézük!
[Szerkesztve] -
Értek mindenkit. Annak fogom elküldeni a kártyát aki elöre utal. Több tíz aklatrészt adtam el már igy postán. Hol utánvéttel hogy utalással. Minden utalás elQre történt és mindig odaért a cucocm. Ha ez valakinek nem felel meg akkor sajnalom. Nem fogok egy 28.000 ft értékü cuccot hivatalos garival eladni szarert hugyert. Ígyis oylan alacsony áron adom ahogy senki más itt a PH!-n.
Az jelentkezzen aki képes annyi bizalmat szentelni egy közel 1000 napja regisztralt tagnak mint en és utal vagy utánvétet fizet. Hihetetlen mi megy mar itt.. -
DJ.Gróf
aktív tag
Bocsii még egyszer Nem Verek át senkit. !!! Mint mondtam kevés a pénzem igy alkudozni probálok (de belátom nem igy kell) Nem vagyok segg alak csak még be kell illeszkednem.
Megadom a 22k mert ilyen voltam. Sajnos megérret a vga cserém. igy vagy a tied vagy a másik kártya érdekel.
Nem akartalak megbántani. Sorry

-
Ez nem felel meg. Akko feladom utanvéttel. Nehogymár még én kockaztassam a kártyát. ha baja van visszaveszem ennyi. Lefényképeztem minden irányból legnagyobb zoommal is, látható hogy semmi fizikai sérülés nincs rajta, szal fizikaira nem veszek vissza. Másikra ott a gari de nincs rá szükség mert jo a kartya.
Utalod az árat küldöm a kártyát. Ennyire egyszerü. Valahogy a multkori rejtelyes 9700 kondiletörés ota megingott a bizalmam Benned. -
DJ.Gróf
aktív tag
Figy! Eredetileg 20k-ért akartad adni, akkor mé nem jó az a kurv@ 21k?!
+ a postaköltséget is én vállalom!! -
DJ.Gróf
aktív tag
Várom az eladó válaszát.
-
mar nem azert de ahoz se zalman se gari. Amugy inno sokkal regebben van a piacon mint az xpertvision
Meg bocs hogy ezt kell mondjam de jokora hülyeségeket beszélsz
Inno sokkal nagyobb marka mint amirol te beszelsz. De semmi baj. Csak informaciohianyod van picit. Amiugy 5.000 a zalman boltban
22 ala nem megyek akkor veddmeg a hudejo xpertvisiont
De ahogy erzed.. 22K és ha utalsz akkor amugy sincs pk.
[Szerkesztve] -
Blacek
tag
Ok, akkor nekem nem kell, mertha mégsem jönne be akkor meg nem vennéd vissza, de megértelek ad el Grof úrnak, 1K nem fog fölthöz vágni igaz Őt sem vágná szerintem.
Megnézem mit tudok tenni azt lehet befizetek egy 6600GT-re.
THX és bocs hogy belepofátlankodtam a topikodba.
Sok sikert az eladáshoz.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Figy!! 23-ért xpertvisiont kapok és az mégsem inno!!! én szivesebben nekedadnám a pénzemet de 21k!!!!! gondold át nekem még ott van az a kurv@ postaköltség ami + 2000ft.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Figy!! 23-ért xpertvisiont kapok és az mégsem inno!!! én szivesebben nekedadnám a pénzemet de 21k!!!!! gondold át nekem még ott van az a kurv@ postaköltség ami + 2000ft.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Nekem jo az utalás is akkor ide a kareszt !!!!! ok ??? add nekem !!
-
Comm
senior tag
-
Blacek
tag
Ok az jó, csak melette legyen, összerakom, kipróbálom, ha működik minden és tetszik,akkor megtartom jó, nekem a Zalman elég, a venti elvileg nem is kellene ugyi?
Sarkazni nem fogom, értek hozzá annyira talán, ha lehet minden tartozékot tegyél mellé a mailszerver nem megy ha estig nem indítják be akkor ide írom a címem ok? -
Blacek
tag
Csazol-al is úgy biznicelek, hogy Ő küldi elöbb a DVD+CD-t azt rá pár napra fizetem.
És sok emberel bizniceltem már igy itt a PH-n.
Azért szeretném ezt a megoldást, mert eddig a legerősebb karim egy 9500@pro vplt, jelen pill egy TNT2 van a gépemben és ha a te karid megtetszene miután kipróbálom, akkor utalom az árát, ha nem és 6600GT-re szavaznék, akkor ermészetesen még aznap amikor megkaptam visszaküldöm másnapra viszakaod, és a postaköltséged, és max 1K kártérítést fizetnék neked a kártya dodbozában.
Nem vagyok egy nagy játékos, és egy FX5600-am van is kölcsön havernál, lehet elég lenne az is, de inkább akkor már a tiéd zalmannal mert legalább annak nincs hangja.
No holnap feladod? -
DJ.Gróf
aktív tag
Megvan még egyáltalán?
-
DJ.Gróf
aktív tag
Hmm! Megfontolom!
De kell 1 tucat

vagy inkább 6Kg.
[Szerkesztve] -
Comm
senior tag
Mivel nagy felvásárló vagy esetleg ez:Bővebben: link

Sorry a topicnyitótól
-
DJ.Gróf
aktív tag
Na visszagyüttem!
Lehet hogy 20k-ért érdekelne mégis csak! -
FEL!
-
Klysi
csendes tag
Up!!

Cuppika :** -
DJ.Gróf
aktív tag
Te tudod!
[Szerkesztve] -
DJ gróf: Olcsóbban? Menny házha találsz az aproneten valami sarkazott gpu-s agyonhuzott kártyát gari nélkül. Erre gari van + 5.000 FT-os Zalman meg réz borda minden ramon. A gyári coolere is réz. És minden tartozéka megvan... Vedd mega haverodtól ha olcsóbb Nála.
várnarancs: Igaz
-
DJ.Gróf
aktív tag
Occsoban nem adod??
-
FEL!!!!!!!!
-
fel
-
Még jó hogy nem pakoltam félre.

-
DJ.Gróf
aktív tag
Ok ugynéz ki nem kell a kártya!!!!!!
Egyik ismerősőmnek is van egy!
De azért kösz!
Sok sikert az eladáshoz! -
DJ.Gróf
aktív tag
Van a kártyán tápcsatlakozo??
-
DJ.Gróf
aktív tag
Na nem írsz? de remélem hogy akkor félre rakod nekem!
Nagyon hálás lennék!!
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Na okés a dolog??!!
-
DJ.Gróf
aktív tag
Ne add el légyszííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kell job mint egy ti 4200-es!
Lefoglalom!! ha nem veszem meg égessenek el!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DJ.Gróf
aktív tag
Kell nekem csak várj jövöhét közepéig!!!!!!!!!!!!!!
-
pegazus
senior tag
van már helyette kártyád?
beszámítanám egy inno6600gt-be(bontatlan) ha gondolod
-
DJ.Gróf
aktív tag
Tudsz várni jövöhét közepéig?
akko kapok fizetést!!
Írj egy 3Dmark eredményt!! -
Hali!
NEM a füstölős széria!
Gari Miskolcra szók 10. honapig. Az órajaleit fejből nem tudom. Valami tesztet kellene nézni. Teszteket sem tudok futtatni mert nicns asztali gépem. 3Dmark 2003 olyan 6000 körül volt.
Tartozékai: Doboz, leírás Cdk(pár játék), dvi átalakító,tvout kábel. Ramokat nem tudom megnézni a gyári rézbordák miatt.
Zalmannak minden megvan.
üdv.: RicHarD -
ronson
őstag
több infó kéne, teszteredmények, tuning, ez a füstölős széria-e(komolyan), részletes tartozéklista, gari hova szól, milyenek a ramok?
-

-
Este leszek. Telefonon el tudtok érni ha sürgősen kell valami. Holnap akár fel is adom.
-
DJ.Gróf
aktív tag
Még várok picit konzultálok haverral!
De szolok azzonnal amint van valami!
-
DJ.Gróf
aktív tag
Akkor most elatad?
ja jo küldöm a cimet mailban
[Szerkesztve] -
ronson
őstag
nálad az utalásos rendszer működik
-
DJ.Gróf
aktív tag
Adok érte 22k-t és a postát is felvállalom!! nagyon kellene!!!
Remélem nem adtad még el!!
[Szerkesztve] -
ronson
őstag
miskolc fele nem jársz
-
Fel
-
thx! fel
-
Szasza1981
tag
ÁPP a jó karinak

-
Klysi
csendes tag
Up!
Tessék vinni!
Rich:
-
FEL!
-
válasz
Szasza1981
üzenetére
biztos hogy nem
Van egy vevő rá 20ért csak kb 8* lépett vissza. És ha elviszik 22be mindenestől még szerelnem sem kell. -
AMDpower/
senior tag
20k-t tartom, oszinten /pill tobbet nem is szannek a dologra, ha valaki ramlicital hat vigye!

-
Szasza1981
tag
add oda a zalmant is szerintem 20K-ba és gyorsabban eladod a kareszt ( a vége úgyis ez lesz

) -
AMDpower/
senior tag
8cm-es venti op1?
Ha igen elhoznam a karit!
Akkor megvan minden tartozeka? Doboz, kabelek, gyari huto? Zalmanhoz megvan minden? -
válasz
Szasza1981
üzenetére
Nem tudom hova pakolni. (laptop)
-
Szasza1981
tag
látod mikor zalman nélkül kértem 20K-ért nem adtad oda

Connect3d Ati 9600 128/128 tv/dvi 4ns Samsung passzív garis 2 hetes beszámolsz? -
Hi all!!
Eladósorba került ez a kártya:![[kép] [kép]](http://image2.sina.com.cn/IT/upload/20040906/779/1094439457/diy/diy_pcs/diy_hard_pc/grap_pc/0409/pic/5900ZT/Inno3D_FX5900ZT_119.jpg)
Inno3D Geforce FX5900XT+ Zalman C+8cm-es venti(garis, megvan mindene, ramokon réz bordák, gyárilag coolermaster rézcooler)
2005.10-hónapig garanciális.
Ára 20.000 Ft.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

2440 lesz. Külön dobozban megy a zalman annak a postajat alltam. Másikat becsomagoltam jol és törékeny matricat tetettem ra. Majd vigyazz nehogy megseruljon amikor tolod fel rá a zalmant.
Egy jó hír.Elkelt a kártya

22 ala nem megyek akkor veddmeg a hudejo xpertvisiont

, ugyertettem, hogy kari +zalmi egyben 20k, de akkor sorry megsem..