Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
ez olyan jó kis totyik volt és tényleg rengeteg cuccot lehetett szerezni...kár érte
-
lúzer
veterán
válasz
juliabrilke #1049 üzenetére
úgy tűnik senki nem tudja csak rendelik
-
tott
tag
válasz
localhost #1061 üzenetére
jovanna, megprobaltam. rajtam nem mulik hogy nem nyerek 10 dollarer tiszta ingyir blackberryt.
csak hogy vissznyerjem a bizalmatokat a realitaserzekemben: Soldier magazin bemutatopeldany tiszta ingyir az UK-bül, mult heten kertem, tegnap kaptam meg, akit erdekel a sok katonai fassag katonai bukkfanyelven, ám rendelje meg:
http://www.soldiermagazine.co.uk/mag/freemag.htm -
tott
tag
Figyejjetek!!!!!
Ha 10 dolcsier regisztraltok ezen az oldalon (Premium Membership-re), 100 Premium Member meglete utan a ficko kisorsol egy ingyir Blackberryt!!! Lehet valasztani a 8320 es a 8120 kozott.
Het vegeig ervenyes az ajanlat. -
juliabrilke
veterán
Egyébként mi ez a RunVista?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #1045 üzenetére
ja mondjuk a valamennyire értelmesnek látszó prospektusokból is rendeltem párat, azok mind megjöttek (2-3db)
-
szatocs
őstag
válasz
Nekem sem.
Mondjuk én inkább a zselés egérpadnak örültem volna. -
CséZé
őstag
válasz
Rendelj RunVistát az biztos megjön
-
concret_hp
addikt
fél év alatt 1db bögre vagy póló sem jött meg
-
CséZé
őstag
válasz
kamillácska #1043 üzenetére
Az az érdekes h mióta elküldtem nekik a mail-t azóta nem írtak vissza. Lehet nyomatékos voltam?
Elmondtam nekik h nem kellett nekem semmi csak egy CD, azt is egyszer próbáltam ki mikor megnéztem, az újságok bontatlanok, és NEM fogok fizetni mert nincs szükségem ezekre a dolgokra. Vissza is küldhetem nekik ezt az egész cuccot. Amit fontosnak tartottam kiemeltem vastagonAzóta lehet szóhoz sem jutnak...
-
kamillácska
csendes tag
Hát nem vagy egyedül,az biztos.
Az apró betűs részben volt,14 napon belül le kell mondani a megrendelést,a próbaverzió a Tied és nem küldenek többet.Ha nem mondtad le,akkor küldik tovább.(Nagyon kevesen mondták le egyébként.)Rengetegenberendeltük így,nem lett lemondva,van aki már 250 eurónál tart.Mostanában mindenki visszaküldi bontatlanul a borítékot.Másik fórumon olvastam,volt akinek elküldték az utolsó felszólítást,ha nem fizet,küldik a végrehajtókat.Az a legjobb az egészben,hogy szinte senki nem tud németül,viszont mindenki megszívta.Nézzetek el a Pirateclub.hu fórumára,vagy az ingyen.org.-ra.
Én annakidején ijedtemben keresgettem,de a harmadik fórum után rájöttem,sokan vagyunk,úgyhogy nem kapargattam tovább.
Az én legutóbbi csekkem,amit felbontottam,150 euróról szólt.
Kíváncsi vagyok a végére. -
CséZé
őstag
Az a helyzet h úgy volt nyilvánítva h kapok INGYEN egy CD-t és mást nem. Legalábbis a kis betűs részt elkerülve (ha volt ilyen). Tehát ők nézték hülyének az embert. De ebbe a hibába nem csak én estem úgyhogy szerintem nem én/rendelők a hibásak, hanem a cég. Én semmiféleképpen nem fogok fizetni, a levélben az állt h válaszoljak mindenképpen, én leírtam h hogy gondolom az egészt, akár vissza is küldöm az egész cuccot bontatlanul ( a CD is egyzser votl a gépben) és le van rendezve, de nem tom mennyire lesznek rá vevők.
-
doc
nagyúr
én ugyan nem rendeltem vistát (ugye-ugye, milyen jó annak aki nem használ vindózt
), de kérdés az hogy milyen feltételeket fogadtál el mikor megrendelted a cumót, illetve tudják-e valahogy bizonyítani hogy átvetted amit küldtek. ha már válaszoltál nekik valamit, akkor az utóbbi kiesik...
ha mindenféle csomagkövetés/postai ajánlás, stb. nélkül adták fel, meg lehet próbálni hülyének nézni őket és arra hivatkozni hogy nem kaptad meg (meg mondjuk hozzátenni, hogy időközben tárgytalanná is vált a dolog, nehogy elküldjék még egyszer)
-
CséZé
őstag
Na legjobb, küldtek ezek a ............(hosszú síp) RunVistások egy levelet h ha nem fizetem be a csekket 03.25.-ig akkor tovább emelik a számla összegét; pontosan 115 Eurora. Most mit csináljak? Küldök nekik egy levelet h nem kell a Vistás sz@rságuk és hagyjanak békén de nem hiszem h ez jó megoldás lesz. Valamit mondjatok már pls, legalább aki egy cipőben jár velem, mert tuti nem vagyok egydül.
-
lúzer
veterán
mi ez a RunVista?
vista próbaverzió, oprendszer? -
kamillácska
csendes tag
Jó lesz bizony utánaolvasni a dolgoknak még MIELŐTT berendelsz vmit!!!!!!!
Három fórumnál meguntam(úgy értem ráuntam a keresésre),mert rájöttem,hogy NAGYON-NAGYON sokan megjárták pl.a Runvistával,Elektronik-extremmeel,Photoshop elements és még ki tudja mennyi ilyen van...........
Az egy icic picit g@ci volt,aki rájött és nem szólt időben.Szerintem. -
raziel01
veterán
válasz
kamillácska #1030 üzenetére
A RunVistánál nem kellett semmit aláírni, tehát nincs rá semmi bizonyíték, hogy átvetted.
Az számít vásárlásnak, ha megadod a bankszámlaszámod és aláírod a csomagot. -
kamillácska
csendes tag
A runvistáról több fórumom is szó van.Mindenki nyugtatgatja a másikat,hogy nem lesz semmi gond.Egy másik topikból másolok ide valamit,igaz nem kértem engedélyt rá az írójától,de szinte ugyanolyan a két fórum erről szóló része:
************************************************************************************************-
"Sziasztok!Sajnos mégis élhetnek a behajtással.Egy haveromat nem ez,de egy hasonló szoftveres cég feljelentette.A magyar rendőrség kiszállt hozzájuk,és átadtak neki egy idézést kihallgatásra,még tavaly.Ott kiokosították,hogy most még megegyezhet a céggel,ha fizet,ha mégse,akkor nyomozást fognak elrendelni ellene,és meggyanusítják.Bizonyítéknak meg ott az email,benne az ip címével,meg az átvett,aláírt küldeményről a papír.
Aki itt azt írja sokadszorra,hogy az internetes megrendelés nem vásárlás,az sajnos téved.Nézze csak meg pl. a vaterát...Meg pl. ha mobillal csinálsz vmi hülyeséget,akkor is simán elkapnak,nem védekezhetsz azzal,hogy nem a tiéd,vagy nem te voltál.Szóval nem tudom mi lesz veletek,de egyikőtöket idézve,nem kis pénzekről van szó.Volt pár éve a tv ügyvédjében is egy ilyen sztori.Ott is a csávó szívta meg".
*************************************************************************************************
Hát ezk után mit gondoltok?
Az EU-ba beléptünk,határok nélküli jogok...Itt van mégegy idézet,ez megint másik fórumról:
"Engem most a RunVistások azzal fenyegetnek, hogy ha nem fizetem ki az 50 eurojukat 6 napon belül, akkor rámküldenek valami adósságbehajtókat."
(ezt február 20.-án írta,majd rákérdezek mi tört.azóta)
Ezeket azért írom,mert engem is érint a dolog,ezért kezdtem kutakodni a neten,rájöttem:nagyon sokan verhetjük a falba a fejünket.....
-
CséZé
őstag
válasz
raziel01 #1028 üzenetére
ezt a viszont e-mailt kaptam:
Sehr geehrter Herr Csapo,Ihr Abonnement ist nur jederzeit zum Ende eines Bezugsjahres kündbar. Daher erhalten Sie die Lieferungen von "RUN VISTA!" bis zur Ausgabe 09/2008 im August 2008.
Bitte beachten Sie: auch das Zurücksenden der Lieferungen befreit Sie nicht vorzeitig von dem Abonnementvertrag. Bereits zurückgesandte Lieferungen sende ich Ihnen auf Wunsch gern erneut zu.
Bitte erfüllen Sie Ihren Abonnementvertrag und überweisen Sie falls noch nicht geschehen die offenstehenden Rechnungsbeträge (gilt nicht bei Zahlung per Bankeinzug oder Kreditkarte). Vielen Dank.
ez azt jelenti h nincsenek rendezve a számlák vagy mifene? Tavaly csináltam meg az előrehozott érettségit németből ami 5-ös lett de nem nagyon volt kedvem most fordítgatni
Valaki mondja már el a lényegét.
-
CséZé
őstag
HI!
Tavaly nyáron megrendeltem a RunVista kostenlosCD-t, de arra egy hónapra küldtek egy katalógus is aztán meg egy csekket, ez így megy azóta is és gyűjtögetem őket, persze kibontatlanul, a csekk meg a kukában landol. Mit lehet csinálni h ne küldjenek többet? Minap küldtem nekik egy e-mail-t h kössz a Cd-t meg minden de nem tartok igényt a következő csekekkre meg katalógusokra. Vajon rájönnek h ne küldjenek többet? Vagy mit csináljak?
-
Chika
csendes tag
válasz
concret_hp #1023 üzenetére
A regisztrációra kell kattintani
-
Chika
csendes tag
Mostanában elég sok ingyen cuccot kaptam. Hasznosat és haszontalant egyaránt.
Például polót, táskát, 3 fajta tea mintát Ausztriából, pár szép tájról dvdket, pár brosúrát és cdket. Ausztriából kapot teáknak, szerintem elég jó ízük van, -
concret_hp
addikt
-
1010
őstag
erről mit tudtok [link]
tuti átverés.
-
Josh
tag
Megint küldték azt a kertészeti katalógust, amiben olyan függőleges körtefákat lehet venni.
Amúgy szép színes újság, komolyan mondom, megjön ilyenkor a kedvem a kertészkedéshez, pedig földet még csak cserépben láttam.
-
DewiL
senior tag
Néhány napja jött 2db Pedigree kutya kaja pakk
a kutyánk örült is neki
-
Zewa
senior tag
válasz
philoxenia #1007 üzenetére
Kissé komás voltam és felcseréltem a kereszt & vezeték nevet. Elküldtem, és elküldtem ugy is hogy jó. Meg is jött. J&J cuccos. Steril minden, bár bontatlan csomagolásban koborol vmerre . A linket majd megkeresem.
Jah igen vmi üzleti lap meg érkezett tegnap DHL-el Svájcból!
-
blueMerle
veterán
válasz
kamillácska #1015 üzenetére
Aláírtál bárhol bármit is? Ha nem, akkor nyugodtan dölj hátra a foteledben
Nekem is már jött könyv a ReadersDigestol, no és hogy persze fizessem ki mert sok szép állatka van benne. Felhivtam oket, megkérdeztem hogy van-e egyetlen olyan hivatalos dokumentumuk, melyen az én aláírásom szerepel miszerint én ezt a szép nagy könyvet megrendeltem? A válasz: nincs. Jahogy. Akkor köszönöm szépen az ajándékot. -
BigBadPlaYeR
senior tag
Múltkor volt a PTE - PMMK -n Solid Edge (CAD tervező) bemutató a GraphIT emberei közreműködésével. Kérdeztük, hogy valami próbaverziót, vagy ilyesmit lehetne igényelni? Azt mondták, csak postacímet adjunk és már küldik is az Akadémiai licence-es DVD-t
Egy hét után már meg is jöttek a csomagok! (Az akadémiai verzió majdnem teljes. Nincs benne katalógus, de az a gyakorláshoz nem is kell. Annyi a megkötés, hogy az üzletszerű felhasználása tilos.)
Szerk.: Akit esetleg érdekel, priviben írok elérhetőséget. -
kamillácska
csendes tag
Runvista próbaverziót ígértek ingyen.Utána állítólag 2-3 lapos újságot küldenek.Nem tudtam ,hogy le kell talán mondani,v.mi a fene,mert most küldik.
Mi van ,ha nem fizetek??
Németből be tudják hajtani rajtam,nemzetközi bíróság vacak újság miatt? -
R
senior tag
válasz
kamillácska #1013 üzenetére
nem tudom miről van szó, de ingyen nem adnak semmit
apró betűt elolvastad? -
kamillácska
csendes tag
Hy!Kinek küldtek a RunVista után csekket(kb.90 euró),meg felszólítást,fenyegetéssel,mondván:megteszik a megfelelő lépéseket?
Anklarnak írtam,ő még nem hallott ilyenről.És ti??
Én ici-picit be vagyok .... -
Dilikutya
félisten
válasz
concret_hp #1005 üzenetére
A CD is szép színes
. De nyilván a papírtok a legjobb az egészben, remek kis keménypapír
.
-
cbmfan
senior tag
anno én is próbálkoztam ilyennel, kb tucat helyen. végül csak az Amish-ok küldtek egy szeretetcsomagot, benne egy kék bársonyba kötött Bibliát nagy kupac brossúrával körülvéve. brossúrák kuka, Biblia ment anyámnak
-
Dr. Romano
veterán
De jó, most érkezett meg a 3 hete rendelt Linuxom Zurich-ből!
Rendeltem magamnak már pár dolgot, de ez az első ami meg is érkezett!
Most nézem.... cool kis matricák is vannak a csomagban. Nagyon ott van!
-
Zewa
senior tag
Ehh most hogy igy feljött a topic eszembe jutott hogy én is rendeltem ám cuccosokat.
Nah ebből megjött 1 bor&piac, és 2*1sikosító. szvsz pedig végigrendeltem mindent.Whiskast, T-com, Pólók, ögrék stb.. mind végig rendeltem de semmi nem jött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Horgász topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- Gitáros topic
- LED világítás a lakásban
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest