- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DewiL
senior tag
Néhány napja jött 2db Pedigree kutya kaja pakk
a kutyánk örült is neki 
-
DewiL
senior tag
*vajon egy gyűrű mire jó?
például felhúzhatod az újjadra vagy oda adod a hugodnak hogy játszon vele vagy azt csinálsz vele amit akarsz
azért kérdezi meg hogy hánydarab kell mert annyit fognak küldeni amennyit bejelölsz (egy vagy kettő)
egyébként így nézki (jobb alsó sarok): [link]
Ha pedig kíváncsi vagy rendelj bátran belőle!
*Bocs de hülye kérdésekre csak hülye válasz adható....
[Szerkesztve] -
DewiL
senior tag
egy-két hete jött a B&W Sound experience dvd azót sajnos semmi
de szerintem hamarosan el kell hogy árasszanak az ingyen cuccok mert lassan letelik 6-8 hét amit szinte mindenhol írtak ahonnan rendeltem... ha jön bármi is jelzem
jah és remélem a postás nem nyúlja le a pendrive-ot
-
DewiL
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
-
DewiL
senior tag
én azt mondom legyetek türelemmel mert az átfutási idő legtöbb helyen 5-8hét!
szóval én szeptember közepére/elejére várom amit a múlt hónapban rendeltem
egyedül a 2smart4u-s gyűrűk jöttek meg kb1,5 héten belül a US & A-ből -
DewiL
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
igen lehet de miért ne ha egyszer ezért jár bónusz

Amugy tényleg lehet hogy marhaság de mint írtam nem ebből akarok meggazdagodni és mivel a munkámból kifolyólag napi 8órát ülök a gép előtt így bőven van 30mp néhány oldalra 1centért
aztán majd ha meg lesz a 10$ akkor megnézzük utlják-e a paypalra nekem ennyit megér....
''Mi ebben az üzlet, úgyis csak megnyitják, aztán nem lesik, hanem böngésznek másik ablakban.''
és hogy saját magamat idézzem:
''fontos hogy 30mp-ig azon az oldalon legyél amit megnyitottál mert különben nem írja jóvá de fent van is egy sáv ami erről informál (de majd úgy is látjátok)''
szóval ha megnyitod és mást böngészel nem írják jóvá az adott reklámért járó pénzt neked -
DewiL
senior tag
ez ugyan nem ingyen cucc de lehet vele pénzt keresni és ez nem kamu (szvsz): [link]
az oldal most újult meg úgyhogy van tartalom is (a lényeg h 30mp kell eltölteni egy bizonyos oldalon amin reklám van és ezért kapsz pénzt) ugyan nem hiszem h ebből leszek milliomos de végülis napi 3perc és kb 10$cent jah és paypalra is fizetnek ki 10$ ként
úgyhogy tessék regisztrálni és kattintgatni
fontos hogy 30mp-ig azon az oldalon legyél amit megnyitottál mert különben nem írja jóvá de fent van is egy sáv ami erről informál (de majd úgy is látjátok)
meglehet adni 5 interestet (a profilnál) ezt csak 90nap után tudod meg változtani szóval popoláris dolgokat válasszatok hogy minéltöbb reklám linket kapjatok
Browse Ads fül alatt vannak a linkek
[Szerkesztve] -
DewiL
senior tag
a T-Home-os játék egy hatalmas vicc! Én egy ''pénztárcát nyeretem'' meg is érkezett tuti pufi borítékban bontom ki és mikor ki vettem el kezdtem röhögni és azzal a mozdulattal ki is dobtam a kukába! miért? kb 5éves koromban volt ilyen pénztárcám tudjátok ez a nyakba akasztható lecsavarható tetejű
jah amúgy szép fehér az egész és rá van írva hogy t-home szép magnetta betűkkel... azért gondoltam hogy nem egy elegáns bőrpénztárcát kapok majd de ennyire gagyira nem számítottam eddig is utáltam a T-t de ezzel mostmár nevetségesek és kicsinyesek is a szememben!
más:
én eddig csak a 2smart4you vagy milyen gyűrűket kaptam meg kb 1,5 hét után a US & A ből
a többire még én is várok... szerintem ez kicsit türelem játék is mivel sok helyne 8-10hetet írnak szóval türelem-türelem ingyencuccot terem
-
DewiL
senior tag
válasz
juliabrilke
üzenetére
én is sajnos minden sz*r-t megrendeltem szinte amit találtam

de remélem nem lesz tartós a függőség ha nem csak az újdonság varázsa... -
DewiL
senior tag
vissza olvasgattam kicsit és rendeletm én is pár dolgot remélem hamarosan megérkeznek...
Anklar: jó az oldalad! viszont az AdBux-nak nincs értelme mert nincs magyar reklám így nincs mire kattintgatni és így utólag már nem lehet mondjuk usa-ra állítani a country-t legalábbis én nem találtam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a kutyánk örült is neki 
például felhúzhatod az újjadra vagy oda adod a hugodnak hogy játszon vele vagy azt csinálsz vele amit akarsz