Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- potyautas: Nóta állj!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
battery
csendes tag
Udv!
Fentebb olvastam az organikus szamitogep otletet, amirol beugrott nekem is valami... Olvastam par evvel ezelott az optikai elven mukodo szamitogepekrol. Ezekben az aram helyett lezernyalab kavar, es kulonfele prizmak, meg egyeb optikai eszkozok latjak el a logikai kapuk feladatat. Elony, hogy egy nem feltetlenul kell csak egyetlen lezernek keresztulmennie a kapun, azaz a parhuzamossag is viszonylag konnyen megoldhato. Meg a lezer hullamhosszaval jatszogatva kettestol eltero szamrendszerekkel is probalkoztak. (Mondjuk itt egy kicsit mar bekavarnak a kapuk... Mondjuk hogy mukodne egy ''es'' kapu 5-os szamrendszerben? :DD
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest