Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiborg64
csendes tag
Sziasztok. Nekem is hasonló a gondom mint az elöttem szolonak. Nyaralás alatt kiesett a táskábol és ugy megsütötte a nap,hogy kiesett a kijelzöje.
Elöször még müködött ha ovatosan megmozgattam és bizonyos szögben állt, de mire haza utaztam már megadta magát. Betipegtem vele a Concord szervizbe, de udvariasan elhajtottak, mint a magzatvizet. nagyon szerettem, nekem semmi gondom nem volt vele az eddig eltöltött idöben. Engem is olyan valakinek az elérhetösége érdekelne,aki vetne rá egy gyogypillantást, ha lehet itt Budapesten. A másik gondom nekem is az hogy az utazás elsö felének a fényképei benne vannak, és kijelzö nélkül nem tudom leszedni. probáltam abd-vel is, de ugye mivel nincs kijelzöm nem tudom engedélyezni az usb debuggot, igy meg az sem csinál semmit... Esetleg erre valami ötlet? (nem routolt a telo, az eredeti rom van rajta és kb másfél két éve rendeltem)
Köszönöm az esetleges ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elöször még müködött ha ovatosan megmozgattam és bizonyos szögben állt, de mire haza utaztam már megadta magát. Betipegtem vele a Concord szervizbe, de udvariasan elhajtottak, mint a magzatvizet. nagyon szerettem, nekem semmi gondom nem volt vele az eddig eltöltött idöben. Engem is olyan valakinek az elérhetösége érdekelne,aki vetne rá egy gyogypillantást, ha lehet itt Budapesten. A másik gondom nekem is az hogy az utazás elsö felének a fényképei benne vannak, és kijelzö nélkül nem tudom leszedni. probáltam abd-vel is, de ugye mivel nincs kijelzöm nem tudom engedélyezni az usb debuggot, igy meg az sem csinál semmit... Esetleg erre valami ötlet? (nem routolt a telo, az eredeti rom van rajta és kb másfél két éve rendeltem)