Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
üzenetére
gondolom nem értetted, amit írtam de nem baj!
Azt írtam nekem, hogy aki legalább 10 percet rászán arra, hogy utánaolvasson egy-egy kínai telefonnak, annak nem jelent nagy meglepetést, hogy az első gyári firmwarek bizony bugosak és a terméktámogatás sem feltétlenül tökéletes. (tisztelet a kivételnek)Azon meg azért viccelődtem, amit írtál mert problémával addig nehéz is szembesülni, amíg csak a kínai tervező kis vázlatain létezik a készülék. Nyilván valakinek kézbe kell venni és próbálgatni ahhoz, hogy szembesülhessen a hibákkal. Máshogy tényleg nem megy.
De tudod erre szokták mondani, hogy az okos más hibájából, a buta csak a sajátjából tanul....
Nem véletlenül az első és legfőbb szabály, hogy ha kinéztél egy kínai telefont, akkor utána kell nézni, utána kell nézni több helyen és többször mielőtt megrendeled.... -
junkpod
nagyúr
válasz
üzenetére
a legnagyobb gondunk, hogy nincs első hsz. összefoglaló.
Valaki (szvsz már többen is) nekikezdtek egy ilyen összeírásának, de elhalt a dolog.Esetleg ha még meg van valakinek ez a kezdeményezés fájl formában akkor összehozhatnánk egy közöset, mondjuk felrakni egy google drive-ra és megosztanátok, akkor pár tapasztalati dolgot én is szívesen beleírnék.
Valaki?

-
ivey
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)