Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
üzenetére
gondolom nem értetted, amit írtam de nem baj!
Azt írtam nekem, hogy aki legalább 10 percet rászán arra, hogy utánaolvasson egy-egy kínai telefonnak, annak nem jelent nagy meglepetést, hogy az első gyári firmwarek bizony bugosak és a terméktámogatás sem feltétlenül tökéletes. (tisztelet a kivételnek)Azon meg azért viccelődtem, amit írtál mert problémával addig nehéz is szembesülni, amíg csak a kínai tervező kis vázlatain létezik a készülék. Nyilván valakinek kézbe kell venni és próbálgatni ahhoz, hogy szembesülhessen a hibákkal. Máshogy tényleg nem megy.
De tudod erre szokták mondani, hogy az okos más hibájából, a buta csak a sajátjából tanul....
Nem véletlenül az első és legfőbb szabály, hogy ha kinéztél egy kínai telefont, akkor utána kell nézni, utána kell nézni több helyen és többször mielőtt megrendeled.... -
junkpod
nagyúr
válasz
üzenetére
a legnagyobb gondunk, hogy nincs első hsz. összefoglaló.
Valaki (szvsz már többen is) nekikezdtek egy ilyen összeírásának, de elhalt a dolog.Esetleg ha még meg van valakinek ez a kezdeményezés fájl formában akkor összehozhatnánk egy közöset, mondjuk felrakni egy google drive-ra és megosztanátok, akkor pár tapasztalati dolgot én is szívesen beleírnék.
Valaki?

-
ivey
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OpenMediaVault
- Autós topik
- VR topik
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Arena Breakout: Infinite
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)