- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
Bard az annyira fekegyelmu hogy nem tudja osszemosni a sajat adatait.
konkret pelda: megkerdezes tole hogy mondja meg a legolcsobb 36000bph orat, erre leir 5 db amiben Nh35(21600bph) szerkezet van, mikor visszakerdezel akkor talan rajon bocsanatot ker. Ujra megkered hogy irja le a listat es konkretan bele irja hogy XY ora NH35 szerkezettel 36000bph.Masik hogy megkerdeztem egy 4e34 szerkezetrol mit tud es honnan van az infoja es azt hazudta hogy a seiko oldalarol mondtam neki nem, erre belinkeltem neki es mondta jaa tenyleg… visszakerdeztem es ujra ugyan azt a baromsagot irta vissza… pedig elotte a pdf-t vegig nezte es vissza irta a jo adatot nekem….
Bard semmi mas mint dezinformacios forra mert mindenre valaszol de 90%ban hulyeseget es ha nem “egozikus” temat kerdezel csak siman linux panacsokat hogy kene xy dockeres dolgot csinalni akkor 20 kerdes soron keresztul run parancsot akar diadni hiaba irom hogy az ugy biztos nem jo…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Banggood
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest