Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
Szerencsére elég otthonosan mozgok a Lightroomban (nyilván a saját szintemen, mert nem vagyok profi fotós).
Előbb vagy utóbb rászánom magam az RX100-ra
-
xhege
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
Igen, én is csak a legjobbakat hallottam, olvastam láttam az RX100 kapcsán. Tökéletesen leírtad, hogy nekem mire kellene: túra+ utazás + családi fotók. Ahogy írtam van egy régi Nikon tükörreflexes is itthon, de annyira nem szeretnék elmélyedni a fotózásban, vagy ahogy te fogalmaztad nem feltétlenül szeretnék továbblépni.
-
xhege
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Igen a Sony erről híres
Én a cserélhető obit inkább elkerülni szeretném, meg van egy tükörreflexes Nikon a szekrény mélyén valahol itthon, de már nem cipelem sehová... -
xhege
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ránézek köszönöm! Én a Sony RX100-at szoktam nézegetni, de még nem szántam rá magam...
-
xhege
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Melyik modellt ha nem titok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ingatlanos topic!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen autót vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PlayStation 5
- Adventi kalendáriumok
- PayPal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Előbb vagy utóbb rászánom magam az RX100-ra