- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
trawala
csendes tag
Azt tapasztalta már vki, hogy a navigációs nyíl egy kicsit előrébb van pozícionálva a valós GPS ponthoz képest?! Ez persze megszokható, de pl. egy jobbra történő befordulás esetén, ahol közel vannak egymáshoz a lehetséges utcák, ott bizony sokszor túlfutottam rajta ...
Vmi ötlet, hogy miért lehet ez? Esetleg hogyan lehet ezen segíteni?
-
trawala
csendes tag
válasz
plajos #16335 üzenetére
Köszi!
Úgy látom a csomagban van sebességfüggő hangerő kiegészítés is. Sikeres telepítés után meg is jelent a felület, ahol állítani lehet a paramétereket, viszont navigálás közben nem érzem a hangerő változást...
Korábbi hozzászólásokból viszont azt szűrtem le, hogy Primo2.0-hoz nem létezik sebességfüggő hangerő állítási lehetőség. Mi az igazság? Lehet ezt állítani az általad leírtak alapján vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest