- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsb912 #116318 üzenetére
Ezek mind használt gépek ! Az "A" kategóriás is, de azokon karc is alig van, a "B" kategóriás azon már látszanak a használati nyomom, karcok, ilyesmik lehetnek rajta. Az aksi nem vészes mivel ezek viszonylag új 2-3 éves gépek ezért az sincs olyan rossz állapotban. Ismerősöknek két "A" kategóriás T490-et vettem náluk és mindegyiknek 90% körül volt az aksija. De ott megmondják ezt is, és a gép azonosító cetlijén is rajta van hogy milyen állapotban van az aksi. A T490-ben 51Wh-as aksi van ( 11.55 voltos) szóval ha jól számolok akkor négyszer lehet feltölteni egy 20000mAh-ás powerbankkal. De rég volt már fizikaóra szóval majd kijavítanak ha valamit elnéztem !
-
válasz
zsb912 #116315 üzenetére
Ha nem érdekel hogy kicsit viseltes akkor egy ilyen "B" kategóriás szerintem jó lenne neked:
best battery módban azért ez már elég sokat tud, és tartalékban meg mehetne mellé egy ilyen
lenovo usb c powerbank. Persze más laptop power bank is megfelelő.
Ha meg karcmentes kell akkor ugyanennél a cégnél szokott lenni "A" kategóriás is persze 60-80K-val drágábban. Erre kérdezz rá hogy mikor várható ilyen.
Én már többször vásároltam tőlük, és eddig mindig tök korrektek voltak. Ha odamégy akkor kihozzák a gépet meg tudod nézni, és ha több is van akkor tudsz válogatni. Amúgy T490 alá nem mennék, mert ezt már támogatja a win 11, 4/8-as proci van benne, és meg tudod tömni 2x16gb rammal, szóval jó eséllyel jövőálló gép lesz. ( T480-al sokat szívtam és szívok, ezért azt nem ajánlom ) -
fatpingvin
addikt
válasz
zsb912 #116313 üzenetére
dGPU: van benne külön videoprocesszor, nem csak az integrált.
10 órás akksija igen kevés konzumer laptopnak van.
érintőképenyőhöz mennyire ragaszkodsz?bocsi hogy ennyit kérdezek vissza, csak amiket leírtál azok nem igazán konzisztensek. mennyi a keret az egészre pl? a T440-essel van valami konkrét problémád ami nem valamilyen meghibásodás?
-
fatpingvin
addikt
válasz
zsb912 #116310 üzenetére
netezés alá tényleg kell a vas, ez igaz, de ha amúgy "csak" ennyi, akkor nem lenne költséghatékonyabb a t440-est kipofozni? ezek nem különösebben hardverigényes dolgok amiket írsz.
ja, és ha az akkuidő fontos, akkor a dGPU-s gépeket sürgősen felejtsd el, semmi értelme és csak pluszban szívja a wattórákat.
ilyen célfeladatra én biztos valami i3-as procival szerelt gépet keresnék, preferáltan olyat amiben cserélhető az akkupakk kívülről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest