Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
Automatikusan jó lesz, nem kell állítanod semmit.

-
Tim82
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
A WinPhlash nem fogja mondani, hogy pontosan melyik nevű fájlt kellene flash-elned (neked kell betallóznod a fájlokat), de ezt leszámítva azért írja, hogy mit kell csinálnod. Azokat a fájlokat kell, amiket átnevezett (de átnevezés nélkül is felismeri a WinPhlash, hogy ezek milyen típusú fájlok).
Persze, ha nagyon szeretnéd, ánevezheted a videóban látott módon, de mivel a BIOS update-ban 1-1 .FL1 és .FL2 kiterjesztésű fájl található, azért átnevezés nélkül is el lehet boldogulni.

A letöltött zip-ben két BIOS verzió van, ezek azért el vannak különítve.
Van ugye egy "normál" verzió, ami kiüti a mini PCI-e kártyákat érintő whitelist-et, a "thermal sensing error" hibaüzenetet, meg feloldja a gyári BIOS-ba "égetett" SATA I limitet (tehát nem csak abban kapsz pluszt, hogy menni fog a T9300 proci, hanem abban is, hogy innentől bármilyen mini PCI-e wifi kártyát tehetsz a gyári helyett a notiba, valamint a háttértár sem lesz limitálva SATA I sebességre, hanem SATA II-nek megfelelő sebességet fog elviekben tudni (vinyóval nem, de SSD-vel hasznos)).
A másik verzió ezen felül megcseréli a Ctrl és az Fn billentyűket. Személy szerint nekem ez az igény sosem tartozott a perverzióim közé.

Ha nagyon nem boldogulsz (és budapesti vagy), szívesen segítek.
Még valami: feltöltött, ne csontra leharcolt akkuval és töltőről érdemes és kényelmes nekimenni a BIOS flash-nek.
*
Szerk.: mire megírtam, már túl is vagy rajta, szép munka.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
Megnéztem a videót, semmi másért nem csinálja, csak azért, mert könnyebben megjegyezhető, megtalálható a "bios.rom" és "platform.bin", mint az eredeti fájlnevek.
Nem kell semmit sem átnevezni, anélkül is működik a flash-elés.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
Munkahelyen vagyok, a videót csak este fogom tudni megnézni. Nekem nem rémlik, hogy kellett volna átnevezgetéssel szórakozni.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
Igen, 14" widescreen T61 lesz, jó lesz a hozzá letöltött BIOS. 32 bites Windows alól működni fog a BIOS flash, igen.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
Ez az egyedi sorozatszám lesz, nekem a típusszám kellene (pl. 2007-ABC).
32 bites Windows alól működik. Nekem Hiren's Boot CD-s mini XP alól is sikerült, nem is egyszer.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolt19900
üzenetére
Írd le a T61-ed pontos típusszámát és linkelem a megfelelő módosított BIOS-t, amivel nem lesz hibaüzenet.
Gondolom, korai T61-ed van, amelyiknek az alaplapja alapból még nem támogatja a Penryn magos procikat, ezért kellhet a módosított BIOS. Egyébként itt a forrás: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest