Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda válasz  laciko69

üzenetére laciko69

üzenetéreAkkor vegyél újat. Hátha azon megtanulod a heJesírást, bár nem nagy esélye van... 
 Jah az edge nem TP, a fuji sem, rossz topikban vagy. Milyen notebookot vegyek című történetet ajánlanám. Kereső jobbra fent.dying_star Egy ideje már nincs időm a topikra, de az ilyenek miatt nem is bánom  
- 

válasz  laciko69

üzenetére laciko69

üzenetéreIgazából rájöttem egy ideje, hogy sokakat lehetetlen lebeszélni arról, hogy kakát vásároljanak. 
 Szerintem az emberek többsége annyira agymosott már (no offense), annyira beléjük van rögzítve az, hogy "újat, szépet, kövessük a többieket", hogy elfelejtik, hogy egy akármilyen használati tárgy esetében egy dolog számít igazán, és az a használati érték / időtállóság.
 Sokszor volt már, hogy kikérték a véleményem a "milyen laptopot" - témakörben, kifejtettem, miért jó a használt business class, aztán elmentek és megvették a consumert, mert "csak jobb az új". 
- 

- 

Tikakukac titán válasz  laciko69

üzenetére laciko69

üzenetéreFél tucatot néztem meg eddig, továbbra is okádék. Edge-ben és T-s Thinkpadban is. A legtöbb esetben amúgy amiatt is kavarodik meg a szegény ember, mert első gépe, vagy sohasem volt még jó. Ilyen esetekben totál megértem ha nincs vele baja. De attól az még nem lesz jó, maximum megtanult élni ilyenekkel. Sokan vannak így, lásd mennyi ember szerint tökre nincs azzal, hogy a notijának a kijelzője olyan, mint egy 30 éves Junoszt-402. 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)