Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
awexco #109504 üzenetére
Azt kérdezd aki ezt az opciót választotta. TN-től van 500nit-es DCI-P3-as(100% RGB) IPS kijelzőig 6 opció, választás kérdése.
A 400nit-es amúgy LowPower és írtam a maga problémáiról. Az a csodás AOU panel most 2 hónap után produkált egy halott pixelt... Ha sikerül egy LG-vel szembefussak tuti átcserélem. (Mondjuk annak a színei továbbra se tetszenek.)
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz
awexco #109504 üzenetére
Irodában, szövegszerkesztésre, excel-re bőven elég kategória. [Jelentős összegeket mernék tenni], hogy azok az emberek akik számára csupán egy laptop, vagy munkaeszköz, és a márka nevét nem bírná elmondani azoknak bőven tökéletes, ha a felbontás nem hátráltatja őket a munkában a [userek jelentős százaléka].
-
vicze
félisten
válasz
awexco #108314 üzenetére
Hát az Amazon ki tudja mikor hozza a RAM-om, valamit nagyon elcsesztek...
Itt megtalálod, hogy a Dual channel-nek milyen hatása van. (8:55) Úgy látszik nagyon nem mindegy mi a konfiguráció, nekem 16+32 lesz szóval nem a legoptimálisabb a legjobb sebességhez, így szerintem ebből a videóból jobb információt tudsz szerezni.Nem tudom, hogy csávó hogy tudod 100C fölé menni peek-be én tényleg semmivel se tudok, lehet az újrapasztázás miatt, de a 80-at nehezen éri el, ha egyáltalán.
-
vicze
félisten
válasz
awexco #108324 üzenetére
Szerintem nem hitte senki, hogy az Intel ilyen sz***ágra kerül 10nm-rel, nem hiába perelnek a részvényesek...
Ha lenne 10nm-es U még versenyképes is lehetne, de ami nincs az...
Remélem a Huvi kiesése az AMD-t segíti hosszútávon, de rövidtávon nagy szívás annak aki értelmes teljesítményt akar.
Legnagyobb vicc az egészben, hogy az AMD-s T-k még minding 100$-ral olcsóbbak, úgy hogy dupla olyan erősek, hülyének is ez éri még jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest