Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cadeyrn #95281 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infókat. Szintén T400, 8GB RAM, 0-24-ben, Windows + VMware Workstation alatt Linux. A kérdésedre válaszolva azért van szükség a dokkolóra, mert sajnos nincs elég USB portom, a beépített 3 darab USB portból 1 ki van törve. 3 darab külső USB HDD van rákötve + 1 USB flash drive ReadyBoost-nak. Végül azért döntöttem a dokkoló használata mellett, mert az további 4 USB portot ad.
A CPU undervolting bevezetésén gondolkodtam már, de még nem mélyültem el a témában.
A problémám az volt alapvetően, hogy a CPU fan nem bírja a 0-24-ben történő pörgéstAzt el tudom képzelni, hogy a T400 és T400 között is lehetnek különbségek a CPU venti típusát tekintve, de úgy tűnik eddig én nem voltam szerencsés ilyen tekintetben
Egyébként a említett külső ventis trükk bevált, ~46-48C fokos a CPU úgy, hogy közel egy hete egyáltalán nem kapcsolt be a CPU fan.- Első harmad az eredeti CPU hőmérséklet úgy, hogy a CPU fan ki van kapcsolva (58-63C)
- Második harmad akkor, amikor a CPU fan működik "BIOS" üzemmódban (42-45C)
- Harmadik harmad pedig külső ventivel úgy, hogy a CPU fan ki van kapcsolva (~46-48C) -
válasz
cadeyrn #95281 üzenetére
Otthoni torrent szerverként nekem egy offtopic B50-es ideapad megy 7/24-ben már egy éve, nemhogy ventillátort nem kellett benne cserélni ezidő alatt, de ki se kellett kapcsolni
Attól féltem, hogy a HDD nem fogja szeretni ezt az üzemmódot, de azzal sincs gond, 100/100 állapotban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest