Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
peterr85 #94242 üzenetére
Nekem kijelző fétisem van, plusz nem érzem az újabb TP-ken sem azt, hogy megint fanboykodni tudnék, én 840 G3-at néznék, ott legalább van alkatrész utánpótlás még apróról is rendesen. Ez utóbbi igen sokat jelent, nekem ez volt az egyik kulcs, amiért váltottam. Nagyon nem mindegy, hogy zsír új gyári akkut vettem 9k-ért, míg ennyiből lef0sott kilométerkövet sem kapsz még régi TP-hez sem, főleg nem újhoz.
PandaMonium: 3 rugóért? Emlékeim szerint még fél órát is nehezen számláznak ki a hivatalos szervizek és már 1 éve is 10k volt az óradíj mindkét általam ismert szervizben ahol TP-ket megesznek.
-
PandaMonium
őstag
válasz
peterr85 #94242 üzenetére
T460 ilyesmire tökéletes. Pont most dicsekedtem vele el a milyen notit vegyek topikban, hogy sikerült vennem egyet 185-ért. Az enyém ennyiért nem magyar billentyűzetes, de lehet hozzá venni ~20k-ért magyart, amit a hivatalos szervizben ~3k-ért be is szerelnek. Irodai felhasználásra ez a billentyűzet verhetetlen, az IPS kijelzőre való igény pedig érthető, én ma már semmiből nem vennék TN paneleset. Kis office és netezés mellett vígan bírni fog az akksi 5-6 órát.
Hasonló árban Elitebook 840-et, illetve Latitude E5-ös sorozatból tudsz válogatni. Nekem volt Probook-om, Elitebook-om, illetve XPS 9350-em. Mindegyik messze van a T460 minőségétől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest