- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
válasz
Ringman #9405 üzenetére
Majd mehetünk együtt "asztalt verni", nekem a T500-al nem csináltak semmit, szerintük jól működik, miközben 10 perc ORTHOS-t sem bír ki lekapcsolás nélkül, és akkor a vidkarit még nem is terheltem
(mondjuk az is érdekes hogy a 2 procimag között van 8-10 fok különbség)
Átmeneti megoldásként szintén RMClock: alulfesz+downclock
-
-
lapa
veterán
válasz
Ringman #9405 üzenetére
így visszaolvasva az eddig leírtakat valami mégis rossz odabent. jól értem, hogy max venti fordulat mellett is 94 fok a proci terhelve?
a ventilátor nem egy részecskegyorsító, valószínűtlen, hogy "kicsit" elromlik.
inkább tippelnék arra, hogy a szervizes emberke is behány már a sok csapágyas t61-től, aztán szarik rá lepucolni az eredeti pasztát. nekem ez a művelet annyi időt vett igénybe a gyurmaszerű gyári pasztával, mint az egész szerelés összesen. nem csodálnám, ha fújkálás / wd40 után ugyanúgy vissza lenne rakva az eredeti hővezető lap.
az megint valószínűtlen szerintem, hogy egy új hővetető rosszul lenne berakva. elméletileg lehetséges, hogy a csavarok nem lettek rendesen meghúzva, de azt tényleg relatíve rizikómentesen ellenőrizheted, ha lebontod a bill-t az általad linkelt leírás alapján. odáig nehéz elrontani, a neheze a hővezető kiszerlése de azt meg nem kell ha csak a csavarokat ellenőrzöd.
mondjuk 94 fokos cpu-nál nem áll fent a "nem romlott el". ez már olyan dolog, ami szerintem nem tesz jót az alaplap környező alkatrészeinek a durva hőtágulás miatt.
a többiek majd megmondják, hogy a venti cseréje (azaz az újrapasztázás) jár-e garivesztéssel. ha jól értem nem.
egyébként a szellőző rács tiszta? van egy kompresszor / levegős spray a közeledben, amivel kifújhatod? esetleg száraz pofával tüdőből is meg lehet próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- YouTube
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Revolut
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest