- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Ringman #9370 üzenetére
a leírás jó, de szerintem a pasztázási módszer nem. nem vagyok pasztaszakértő, de ha megnézed a végét a doksinak látod, hogy szétkeni a felületen a pasztát.
logikusan belegondolva ennél a műveletnél gödröcskék és dombocskák keletkznek a felületen. ha erre merőlegesen rányomod a rézlemezt, akkor védhetetlenül kis légbuborékok maradnak a pasztában, ami nem jó.
én így csináltam, de szerintem már ez a mennyiség is messze több, mint elég. a cél az, hogy minimális vastagságú hővezető paszta maradjon a két felület között.
belegondolva a bogyóban semmiképp nem marad levegő, mert sugárirányban terjed szét. az igazi az lenne, ha összenyomás után kis karikákat lehetne vele leírni, hogy még kevesebb paszta maradjon a felületen. ez itt nem megvalósítható, mert abban a helyzetben már nem mozgatható a hűtőelem.
külön érdekes témakör szerintem, hogy csak egyszer szabad rányomni. ha utána széthúzod őket, akkor megint gödröcskék meg tüskék alakulnak ki a pasztából. ez a fent leírt dolgot eredményezheti megint.
mondom, én nem értek hozzá, de próbálom logikusan felmérni a dolgot. hogy van-e lényegi különbség a végeredményben? az én agyamban biztos. egyébként kicsit hitvita jellegű a dolog, ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- BestBuy topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Honda topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest