Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- 
			  LOGOUT Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM félisten Konkrétan nincs benne, se pontosan amit írtam, se közvetve. Ezenkívül legközelebb, ha megcáfolni próbálod, amit írtam, légy olyan kedves legalább egy érvet mellékelni, pl. egy ilyen esetben egy idézet tökéletes lett volna, mégis hol írja. Nyilván ilyet nem fogsz tudni, mert nincs mit idézni, mert nincs benne, ahogy írtam.  
 Szerintem ez a kultúrált fórumozáshoz hozzátartozik, hogy nem csak odadobjuk a másiknak, hogy nincs igaza, hanem vesszük a fáradtságot némi indoklást is mellékelni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest