Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
#49682432 #91926 üzenetére
Nem kell hogy baja legyen. Első lépcsőben a turbo kapcsol ki, másodjára throttlingol a CPU és végül kikapcsolja a gépet.
De egyébként megoldhatod, csak az Aida parancsikonját rakd az indítópultba. Konfiguráld be és kész.
Én nem rég váltottam i5 2520m-ről i7 2620m-re. Nekem csak 2590Ft pótlásba került a csere, de többen írták hogy nem ér ennyit sem. Pedig már eladáskor vissza fogja hozni ezt a pénzt, de addig is gyorsabb kb 25%-al.
-
-
Chaser
legenda
válasz
#49682432 #91926 üzenetére
25-höz nem sokat teszel és k_vadot kapsz
2540m meg alig marad el tőle, és bőven van 10k alatt
egyébként lecsökkenti a bios az órajelet és fesz-t ha túlmelegszik a cpou, szélsőséges esetben kilövi a gépet is, ritka az hogy cpu meghaljon így_más_
kaptam egy t420s-t kölcsön, elég cuki'azt látom, hogy a kijelzője elég gyenge, fekete nincs is bootnál csak homogén szürke az egész, felbontást nem tudom, nincs még rajta win
lehet megveszem a sráctól ha telepítve meggyőz, 15-ös hp, 12-es hp lesz, legyen köztük egy tp is ( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Loq 1 hónapos csak kipróbált Gamer gép 2028-ig Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 9, i5-1135G7, 16GB/512GB, FHD+/IPS!
- llano V12 Ultra Laptop huto elado!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest