Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoboGuru
tag
A kijelző árának feléért még megéri. Ez is inkább maszekban vagy csináld magad formában a legjobb!
Én ha cserélni kell a háttérvilágítást akkor már LED-es megoldásban gondolkodnék. Van egy monitorom ami korábban CCFL volt, és hiába cseréltem ki a mosfeteket egy idő után mindig elszállt az elöregedett csővek miatt. Gondoltam ha már nekiállok cserélni, főleg 2 csővet, akkor nem hozatok bele CCFL csőveket hogy csak szívjak vele, vigyázni hogy szét ne roppanjon. Így LED-es lett, nagyon jó fényerővel.
A youtube-n vannak erre vonatkozó megoldások! -
-
-
dugo_
veterán
Ha ez ugyanaz a GRC, akkor még létezik a XIII. kerben.
Én egy LP154WU1-TLB1 felújításán gondolkodom egy ideje, kicsit sárgás és nem üti ki a szememet max fényerőn se. Nézegettem a már 5-10 dollártól rendelhető fénycsöveket, de nagyon lutrinak tűnik az otthoni mókolás (habár bátran nekiállnék, de ahhoz még túl jó, hogy tönkretegyem).
Szervizes rezsióradíjjal meg gondolom horroráron menne. Neked mennyi volt anno? Illetve ha megcsináltatod most, akkor egy beszámolót kérnék az eredményről. -
rgeorge
addikt
Személyes tapasztalatom nincs velük, csak közvetett: laptopszaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Fujitsu Lifebook U939X Black /magyar bill/ - garanciális, használt
- Új! - Lenovo IdeaPad Slim 3 Arctic Grey i3/8gb/512ssd - billentyűzet világítás
- Lenovo V110 i3 6006U / 8GB Ram / 256SSD / Win10, gyári töltő
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest