- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
balazs.angi #83221 üzenetére
"Ismerősöm laptopjában van hasonló kártya ami felmegy a 4re meg a wifi hálózatra is akkor is ha le van kódolva a wifi. Olyant szeretnék."
...
"Azt mondta csak 4g."
...
"Havert kérdeztem róla ezt válaszolta. "Az sw az mas.
A Killer mindig hires volt a bonyolult dolgokrol... Egyebkent 4 chip van benne, az olyan mintha 4 kulon halokartya lenne. Annyi van mindegyikhet irva, hogy Killer Rage." De ha tilos akkor tilos."
...
"Új apple gép vásárlásakor sporton keresztül lehet ilyent kérni" - link? forrás? (én Apple gép vásárlásakor almáspitét kértem)
Szia!
Bocsánat minden tiszteletlenségemért, hogy egy Thinkpad topikba szemetelek, de ThinkPad topiktól kezdünk távolodni. Az oké, hogy bele akarod mahinálni a jövendő W520-as gépedbe (bár minek?). Írták, hogy nem támogatott alapból BIOSban, moddolt verzió kell. Szvsz. nem éri meg a fáradtságot.
Ami a wi-fi hackelést illeti:
1. Miért nem ismerősödet / haverodat nyaggatod, hogy ez hogyan müxik/hol lehet kapni?
2. Killer Range Boost, volt ilyenem --> annyi az egész szinte, hogy a ping jobb, játéknál előnyös, de nagyjából ennyi volt a történet számomra, nem kellett 300 méterről lopnom netet a "Rage"-boosterrel
3. Kihasználnád ezt, de most komolyan? Úgy értem, szeretnél Wi-Fi hálózatokat lopni? Ki is vagy?
4. Szerintem haverod megelőlegezte neked április 1-et. Boltba olyan cucc biztos nem került, ami neked hekkelgeti a wifiket, főleg nem Apple-gépekben, botrány lenne ebből...
Tanultál kriptográfiát? WEP-et még fel lehetett törni (volt rá idő, jelszó nem cserélődött x időközönként), de azért egy WPA2-SPK-nál megnézem meddig jut akármilyen eszköz is. Ha nem olcsójános admin123 vagy qwertz123 a jelszó, akkor oda már egy "social engineering" képesség többre vezet mint a brute force.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Kriptogr%C3%A1fia -
Chaser
legenda
válasz
3+4g egyben és hálózatot is tör? lehet tanulok ma valamit?
-
Tikakukac
titán
válasz
Egybe modul ára az olyan, hogy padlót fogsz, gyanítom másik gépben sem 1 kariban ez a 2 hanem 2 külön csak ugye te azt nem látod már. Neked akkor kell egy modem, wifi karit nem bántanám, mert csak szívás, bőven elég az, de ha nagyon tempós kell akkor valamit lőj, de ez már mély víz.
Huha most olvasom, jelszavas wifire is fellép jelszó nélkül? Na az bitangos kari basszus.
-
Molk
tag
válasz
Ilyet én is szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Bittorrent topik
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Második bétánál jár a One UI 8
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged