Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz longwild #78468 üzenetére

Nem tehetségtelenség kérdése, hanem egy notirol kerdeztem, amirol a kollega meg a hirdetes megjelenese utan bő 1 órával is "kritikusan" nyilatkozott.

Én nyilatkozhatok "kritikusan". Tekintve, hogy van hozzá új kijelzőm, új gyári akksim és billzetem valamint keretem és fedlapom is ha kéne. Szólj ha neked is van és tudod mit honnan érdemes rendelni és akkor én is azt mondom vegyél szépséghibás notikat.

Majd egy esti hozzászólása alapján megvette a felkerülés után 7 perccel - lényegében.

Elég jól követed az eseményeket igen.

Akkor a f**szért nem szól, hogy már lecsapott rá ne is gondolkodjak rajta.

Na ne már én legyek az ügyeletes baromarc, hogy nem jelentem be neked mit veszek aprón és mit nem. Azért ez elég kemény, de ezentúl mindenről küldöm a linket és az időpontot amikor megvettem. Az eladón múlt, hogy eladja nekem, később lett 100%, ne viccelj már.

Szóval ez nem tehetségtelenség kérdése, hanem... mindenki gondol amit akar.

Hanem mi? Kérlek fejtsd ki, annyira érdekelne. Mindenkinek a qrva anyját aki vásárol aprón, az eladó viszont nem jegelt neki neked mégis kéne? Érdekes, pedig elviekben te sem 2 hete vagy a helyi bazárban.

A témához: a kijelző olyan amilyen, az értékcsökkentként esetleg valahogy gariba majd elkerül más baja valszeg nem lesz. Ha lesz nem érint van forrás panelre. A bezel cserés. Ha bármi más van az is. Ez ilyen játék, vagy buksz vagy nyersz.

• Dhampir

félisten

válasz longwild #78468 üzenetére

A jó ajánlatokra érdemes minél hamarabb lecsapni, ha tisztában vagy a hardver minőségével. Az eladót kell rögtön megkeresni.

Új hozzászólás Aktív témák