Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diobioesz1
tag
válasz
azbest #77129 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
-Az akku eredetei.A gépet is teljesen új állapotban vettem.Küldök képet róla.0% elhasználódás és valóban bír 3-4 órát.
-Energiagazdálkodás több variációba beállítva,de ebben lehet igazad.Mikor úgy állítottam,hogy képerny10 perc,alvó 15,nem ment át alvóba.Valóban ezt a témát nem szereti,most az van,hogy kikapcsoltam ezt a részt,állandóan megy,hiszen hálózaton vagyok és ma még nem kapcsolt ki reggeltől.
A szabályos kikapcsolást,én úgy értem,hogy mikor bekapcsolom újra,nem molyol,hogy csökkentetett mód,parancssor stb. hanem indul rendesen. A kikapcsolás,eltűnik a képernyő,még világit valameddig a bekapcsoló gomb aztán kikapcsol.
Lehet,hogy rávezettél a hiba okára? Köszönöm! Ha nem megy el a kép ezzel a beállítással,visszajelzek majd...
-
válasz
azbest #77129 üzenetére
Igazából csinál. Van valamiféle vészleállás a Windowsban szerintem. Anno, mikor döglődött a T61p-m, gyakorta csinálta, hogy egy pillanat alatt 85-ről 90 fölé ugrott a GPU hőmérséklete, a kép fekete lett, aztán a háttérvilágítás kikapcsolt, utána 1-2 másodperccel a gép is, előtte hallatszott, ahogy parkolt a fej a vinyóban.
Utána nem volt Win menü, szépen indult, ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest