Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
soldi3r
üzenetére
Csak nekem tűnik erőltetettnek a példa, hogy a korábbi széria csúcsmodelljét (ami ritka, és még ma is viszonylag drága, 20-30 000 forintos beruházás) hasonlítod az újabb generáció közepéhez?
Nekem egy i5-540M van a T410-esemben, arról tudok nyilatkozni, az lényegesen gyorsabbnak érződik mindennapok során egy akármilyen korábbi T9000-es géphez viszonyítva.... Pedig se a HT-t, se az új utasításkészletet nem igazán használom belőle... Persze, ugyanúgy nem lesz belőle erőmű, de ennyi erővel a korábbi atomos netbookommal is mindent meg tudtam csinálni, amit a T410-el, csak kicsit többet kellett várni....

(#61841) Tikakukac: Adott generáción belül nem szoktak hatalmas különbségek lenni, ez tény és való. De itt elég komoly generációs lépés volt a korábbi T/P8-9000 és az utód i5-i7 között, ahogy utána a második generációs i5-ök is elég komoly lépések voltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA® driverek topikja
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest