Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedR
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Ezek a dolgok mind előfordulnak gyári akkuval is. Épp most van egy nagyobb szabású visszahívási akciója a Lenovonak. [link]
Véleménye persze bárkinek lehet a témáról, de szerintem statisztikai számok nélkül vaktába lehet lövöldözni, de érdemi tanácsot adni nem nagyon lehet. Tikakukac kollégának például a gyári akksi vitte el a gépét, de 1-2 eset alapján nyilván nem jelentené ki senki, hogy a gyári akksik rosszak. Nekem is csak pár tucat gyári és utángyártott akku fordult meg a kezeim között, ezért messzemenő következtetéseket nem tudok levonni én sem. Mindkét esetben vannak jó és rossz példák. (gépet egyik sem vitt halálba) Én amondó vagyok, hogy amíg egy ugy. akku megvan 10e alatt, a gyári meg 20-30, addig nyugodtan meg lehet venni az utángyártottat. Amelyik gyengébb minőségű, az legfeljebb némileg előbb használódik el. Nagyon melléfogni nem lehet vele.(#61661) Tikakukac
Tehát a gyári akku elvitte a géped, ezért senki ne vegyen utángyártottat. Világos.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91
üzenetére
Biztos meséltem már, 1x vettem innen egy akkut. A srác azt mondta gyári, hát küldje. Megjött, persze ugy. volt. Valami strapa gépben megnéztem, full kuka volt, pár hónapos. Mondom a srácnak valami itt nem lesz jó, egyrészt nem gyári, másrészt halott
Azt mondja az nem lehet, pár hónapja vette és tökéletes volt amíg nemrég be nem halt a gépe. Na ennyit az ugy. akkuról meg töltőről. Nyilván véletlen egybeesés hogy az akku és alaplap elhalálozott ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Háztartási gépek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- SONY LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt mondja az nem lehet, pár hónapja vette és tökéletes volt amíg nemrég be nem halt a gépe. Na ennyit az ugy. akkuról meg töltőről. Nyilván véletlen egybeesés hogy az akku és alaplap elhalálozott ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)