Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Chaser #60269 üzenetére

Az Intelnek az elmúlt néhány évben a leggusztustalanabb húzása volt ez, hogy i7-nek nevezte el néhány sima 2-magos noti prociját. :((( Az i5 is átverős, de ott tényleg bivály kétmagost kapsz, azt valahol le lehet nyelni, mégse csak i3 legyen. De az i7-nek nevezett csoda, ami 1:1-ben egy i5, amikor nyilván mindenki arra gondol, hogy hű, ez valami komoly négymagos, mert nyilván nem csak a neve i7, na az gáz. Ezzel már majdnem kétszer becsaptak engem is, pedig nem ma kezdtem.

Jut eszembe, T410-be lehet modernebb CPU-kat tenni, mint ami gyárilag benne van (i5-540M), gondolok valami második generációs akármilyen i3-i5-re (kétmagos Sandy Bridge, ami a T420-ban is van gyárilag )? 95%-ra tippelném, hogy nem eszi meg, de foglalat pinszámra megegyezik, azért gondolkoztam el. :) Komolyat lehetne szerintem szakítani egy olyan procival az akksis üzemidőn, ennyiből érdekel a téma.
    Neten keresgélve nem nagyon találkoztam ezzel kapcsolatban semmit. :(

(#60283) scarbantia: A T410-em egészen pontosan (szériaszám alapján ellenőrizve) bő 3 éves, nagyfelbontású (1440*900-as) és a minősíthetetlen képű Samsung panel figyel benne. :D Szóval nem a kor itt a baj. Persze, dolgozni (képekkel kapcsolatos munkákat leszámítva) tökéletes, de nem csal mosolyt az ember arcára a használata. Persze, a gépet ezzel együtt imádom, de ez a legalja panel akkor is méltatlan egy ilyen komoly gépbe.

• Colonel993

senior tag

válasz Chaser #60269 üzenetére

Egész pontosan hova akarod átrakni?
    Én sokat mókolok ilyen földi halandók számára őrültnek tűnő dolgokkal, és bevallom engem is rohadtul idegesít az AUX out LUK elöl elhelyezkedése és elgondolkodtam, hogy fúrnék faragnék a TP-n...
    Ketten összedugva fejünk talán még lehet is belőle valami (selejt :DDD vagy csoda)

Szerk.: az én elképzelésem pl a TELÓ modem dugó kiiktatása (nem is tudom mire lehetne használnom) a jobb felsőben és oda egy vékony acél lapot befaragni és arra luk és szerelvény Jack aljzat.. a több meg már csak pár centi kábel és forrasztás

Új hozzászólás Aktív témák