Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
franc0
őstag
válasz
franc0
üzenetére
2 hét alatt megjött, csak ki voltam banolva ezért most reagálok.
Pro:
- olcsó
- két hét alatt itt volt
- PM nem szólt hogy nem gyári (Sanyo cellás)
- tényleg 0 ciklusos (PM szerint gyártva 2013/12/25 !!!)Kontra:
- 56 Wh helyett csak 48 Wh
- szorul, nehezen lehet cserélniNekem megérte.
-
válasz
franc0
üzenetére
Na szóval fussunk neki újra
Elnézést a nyers modoromért.Úgy tudsz utána nézni, hogy "megbízható-e" az eladó, hogy nem az eladóval foglalkozol, hanem megkérdezed tőle az aksi gyári számát, serial number stb. ami igazolja azt, hogy valóban gyári terméket árul. Ha ezt leírja neki, te megnézed a honlapon hogy milyen aksikat támogat a laptopod, mi annak a sorozatszáma amik passzolnak bele. Ha ezt neked leírja és megbizonyosodsz, hogy ez bizony gyári és tuti jó a laptophoz megveszed. Ha előjön az a probléma, hogy hát ez bizony még se gyári a száma nem is ugyan az kamu az egész, akkor tudsz nyitni egy panaszt ebay-en vagy paypal-on. És mivel te fogod tudni bizonyítani (képet csinálsz az aksiról, ahol látszik a szükséges szám), hogy az eladó átvert mert ez nem gyári, de mindenképpen kérdezd meg az eladót vétel előtt, így te részedről nyugodt lehetsz, hogy vagy gyári aksit kapsz vagy vissza fogja az ebay utalni a pénzed.
-
válasz
franc0
üzenetére
Kapcsolódik ahhoz amit kérdezel, de lehet off lesz, szóval ezért inkább off-ba írom. Ebay-en nem igazán van olyan, mint hardveraprón. Ha most hirdet valamit, akkor azt úgy kapod ahogyan hirdeti. Ha kínai cuccot veszel akkor számíthatsz rá, hogy az olyan is. Most ez gyári akkor egyértelmű gyárit kapsz. Ebay sokkal megbízhatóbb mint egy Magyarországi adok-veszek, vatera stb. Nekem az általad feltett kérdés eszembe se jutott eddig egyszer se, pedig már 70+ vásárláson vagyok túl.
Az meg, hogy kinek milyen tapasztalata van az eladóval
hát jót nevettem. Erre a válasz: megint nem Magyarország. Több százezren hirdetnek ebayen. Biztos más is vett tőle már valamit 
Nem kell ezt ennyire komolyan venni.Szerintem! Ebay-től meg nem kell félni én ennyivel igyekeztem segíteni, remélem segített
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i7-1165G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 850 G7 FHD, i7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elnézést a nyers modoromért.