Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
btudos #57345 üzenetére
Szerencsére nekem nem kell i5 ereje
Ha nagyon kell kraft T500-ba T9600 és megoldva. Ez az LG kijelző viszont olyan szép, hogy huh..
Dell FHD se volt rossz, T510 HD+ se, de a led miatt x idő után fejem megfájdul
az egész kép olyan "idegen", ez meg majdnem olyan mint T60 IPS-t néznék
Szemből nem sok különbség van, legalábbis túlélhető. Oldalról szintén, egyedül hátradöntve invertálódik erősen, előre döntve nem. raktam bele egy usb3+esata nem-kilógós ec kártyát is, így kb mindent tud amit az új gépek.
Ha meg rohangászni kell egy kicsi x200, ott nem is bajlódok sztem panelcserével, nem arra kell hogy órákig nézzem.scarbantia: És az a vicc, hogy az anno 35-40k-s benq 21.5" FHD monitorban no-pwm a vezérlés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest