Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
semmi, ha szereted 15"-on a teljes billentyűzetet numerikus billentyűzettel, és a nem középre rakott tapipadot.
lenovo szépen évről évre pusztítja lefelé az ibm-es örökséget és követi a "trendi" dolgokat...
-
ielektros
senior tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Hu hallod. Latnod kellene eloben. Nem tudom kommersz. Nagyon. A samsung notebookjait idezte nekem meg hasonlokat. Sajnos nem csinaltam tenyleg fotokat es minden gepet kutyafuttaban neztem meg a Lenovonal mert siettem egy talalkozora. Utana meg mar nem volt kedvem visszasetalni a vasar teruletenek az atellenes vegere.
De ugy isten igazabol minden laptop amit lattam annak olyan nagyon modern ize volt szamomra. Nem munkagep erzes. De ez igazabol nagyon egyedi feeling. Mindenki mashogy latja. Megmondom oszinten, hogy en szerettem azt az erzest amikor haverok meglatva a W520-at rakerdeznek, hogy miert ilyen oreg gepet hasznalok?
En meg rohogok a csillivilli samsung, asus, medion, toshiba akarmilyen ami pink szinben pompazik.Most amit lattam minden gyartotol az mar nem az en vilagom. Touch kijelzo van meg a joisten fule mogott is.
Miniszoknyas szoke bukszak sikaltak megallas nelkul a notebook kijelzoket mert mindenhol rohadasig volt az ujjlenyomat
Itt van par foto, de sokat ne varjatok toluk.. Es raadasul marha lassan masznak fel a dropbox-ba, szoval meg ido kell mire mindegyik fent lesz. IFA2013 kepek.De az egesz IFA errol szolt. Touch screen notebook, tablet hegyek, LCD, OLED TV. Na meg persze a digitalis bluetooth-os turmixgepek DC inverteres meghajtasu motorral meg ilyenek. Agyhalal

A szellozteto ventilatorral egybeepitett elemmel mukodo vallfa

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Mobilinternet
- Fejhallgatós találkozó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- LG LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
En meg rohogok a csillivilli samsung, asus, medion, toshiba akarmilyen ami pink szinben pompazik.
Itt van par foto, de sokat ne varjatok toluk.. Es raadasul marha lassan masznak fel a dropbox-ba, szoval meg ido kell mire mindegyik fent lesz.