- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
Chaser #40574 üzenetére
Mondjuk a driver általános...mind FireGL-re mind Radeonra nézve...A driver is a GPU-tól tudja, hogy ő most fiú e vagy lány...de mint fentebb mondtam ez max egy Label valahol, hogy "Igen én Radeon/FireGL vagyok..."
(Bár ez meg azért nem feltétlen igaz, hiszen a Win miért mondaná valamire, hogy Radeon, ha nem az?!)
Egy másik lehetőség, hogy valamilyen ID alapján dinamikusan állapítja meg a driver, hogy mivel találkozott éppen...Van benne egy lista. Megnézi...és eldönti.
Sőt! A T500-ra telepítés azért nem döntő bizonyíték, mert ugye most a Lenovo által heggesztett gyári drivert akarod feltenni. Azért az látni fogja, hogy nem W500...ebből kifolyólag nem is biztos, hogy a GPU-t figyeli a driver hanem magát a gép típust.
Persze ilyenkor előjön az is, hogy "igen-igen, de mi van akkor ha ATI-s FireGL-t szeretnék feltenni?" A kérdés jó, a választ meg egy teszt adná meg...
Akárhogy is történik az azonosítás egy dolog majdnem biztos: A két gépben lévő GPU fizikailag és architektúrálisan teljesen azonos. Ezen a szinten nincs különbség.
De ezt nem csak én mondom: [link]T500: Csak azért kérdeztem, mert kacérkodtam a gondolattal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged