Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Hát erre baromi kíváncsi volnék, mert nekem is hasonló érzésem van egy x121e-vel kapcsolatban.
Elvileg szintetikus benchmarkok szerint és minden fórum szerint közel azonos teljesítményre képes a SU2300-as procival az E-450, és pont egy olyan géppel használom párhuzamosan. De a "felhasználói élményem" ég és föld, pedig az E-450 mellett több ram, gyorsabb vinyó van.
Lassabban megnyíló explorer ablakok, etc... Nem nagy a különbség, de észrevszem. És meglep.
Nem felhasználói beállításban van a különbség, azt ki merem jelenteni. (Pl. kipróbáltam pár játékot kérésre, mert másoknál még lassabban futottak.)
Egzakt méréseket nem végeztem még, mert nem igazán volt időm elmélyülni benne, de lesem mások tapasztalatait, hátha megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 i7-10610U 32GB RAM 512GB SSD
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13s 13.3" 16GB 4266MHz / Snapdragon 8CX Gen3 / 100% akkumulátor
- Microsoft Surface pro 7+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest