- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
Tudom, lekéstem a balhét, de nálam 10-es Mint szaladgál (10.10 ubin alapul), 3.2.4-es kernellel, és minden szép és jó.
A 12.04-től meg nagyon félek, gnome2 nélkül fejeltős, MATE bugzik, cinnamon szar, gnome3 meg egy rossz vicc.
Egyébként meg...
@buvartacsko :Ha annyira csicsa kell, tegyél már fel kérlek egy Kubuntut, és fejezd be a vitát
A másik: a windóznál már tudod mi kell, mond, mennyi időbe tellett megtanulni? Milyen alapon várod, hogy minden ismeret nélkül rögtön passzolni fog a linuxod? Thinkwikit tudod már kívülről legalább?
Na ugye. Kicsit nyugodj le, üsd be a google-be, az első 3 találatban ált. ott a megoldás, és ált. rájön az ember, hogy valamit rosszul csinált. Van kivétel, de ritka.
Egyébként tegyél fel egy 10-es mintet, X201-en semmit nem kellett állítani. -
buvartacsko
addikt
nem hiszem hogy linuxon kevesebb idő alatt töltődik le ugyanaz az adatmennyiség mint windowson.
egyébként meg miaz hogy turkálás weboldalakon?
egy ideje használok már windowst, tudom, hogy mire van szükségem, + eleve telepítés előtt leszem már mondjuk a telepítőt, de mire az összes programot """""""levadászom""""""" meg felrakom, se telik el 20-30percnél több idő. egyébként meg jönni fog windows 8-al a windows marketplace, és akkor ott a csomagkezelés..
64 bites ofc
és igen, azt hiszem, hogy egy két user direkt szopatja magát itt, csak hogy elmondhassa hogy ő mennyire atom király csávó, amiért ő nem windowst használ, hanem linukszot. nálam ez 14 évesen biztos menő, amúgy meg már kit érdekel? azt használom ami stabil, meg nem kell vele szenvedni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest