- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felvono
tag
válasz
TayRol #26102 üzenetére
hoppa mit talaltam egy forumon:
"this statement is on the warranty upgrade page "Note that these upgrades do start, retroactively, to the purchase date of your system.". "
magyarul ha kiterjesztett garanciat vasarolsz akkor az a gep vasarlasi napjatol ervenyes visszamenolegesen. Tehat ha van egy 3 eves garid es 3 evvel kiterjeszted az nem 3+3 evet jelent hanem hogy a hozzaadott szolgaltatasokat upgradeled abban az elso 3 evben.
lehet hogy kozismert volt ez a teny en mindenesetre nem tudtam rola, es remelem masnak is segitek ezzel. -
felvono
tag
válasz
TayRol #26102 üzenetére
az onsite warranty alapbol azt takarja hogy ha bajod van akkor kijonnek es ha tudjak helyben megcsinaljak. mivel mindketto csomagban ez benne van ezert en mindenkeppen az olcsobbat valasztanam. mert szerintem a tobbi csak amolyan korites.
kulfoldi forumokon inkabb arrol diskuralnak hogy onsite vagy depo garit vegyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest