Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
felvono
tag
válasz
TayRol
üzenetére
hoppa mit talaltam egy forumon:
"this statement is on the warranty upgrade page "Note that these upgrades do start, retroactively, to the purchase date of your system.". "
magyarul ha kiterjesztett garanciat vasarolsz akkor az a gep vasarlasi napjatol ervenyes visszamenolegesen. Tehat ha van egy 3 eves garid es 3 evvel kiterjeszted az nem 3+3 evet jelent hanem hogy a hozzaadott szolgaltatasokat upgradeled abban az elso 3 evben.
lehet hogy kozismert volt ez a teny en mindenesetre nem tudtam rola, es remelem masnak is segitek ezzel. -
felvono
tag
válasz
TayRol
üzenetére
az onsite warranty alapbol azt takarja hogy ha bajod van akkor kijonnek es ha tudjak helyben megcsinaljak. mivel mindketto csomagban ez benne van ezert en mindenkeppen az olcsobbat valasztanam. mert szerintem a tobbi csak amolyan korites.
kulfoldi forumokon inkabb arrol diskuralnak hogy onsite vagy depo garit vegyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő