- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
sghc_toma #25790 üzenetére
a vbox témában: ez az exploit-írós dolog és xp kicsit úgy hangzott, mint mikor valaki a pincében szexrabszolgát tart, és néha "megdolgozza feszítővasakkal meg hegesztőpisztollyal".
elég necces, mert az új xen privát felegünket én sem érem el valami vpn bohóckodás miatt, szóval lehet, hogy nekem is a vbox xp lesz a megváltás míg rá nem jövök.
az x200s-re vevő vagyok háromezeré'.
egyébként engem a linux alatt elérhető minimum érdekel, minden más végülis irreleváns. ha megírnád mire jutsz vele, az jó lenne viszonyításképp.
cat /proc/acpi/battery/BAT0/state és present rate, vagy powertop (ebből már van 2.0 béta is)? mondjuk ötletem sincs, hogy ezek vajon vannak-e freebsd-n...
-
bwoay
nagyúr
válasz
sghc_toma #25790 üzenetére
valamelyik teszt azt írja, hogy még 50%-os fényerő és folyamatos wi-fi használat mellett is kevesebbet eszik, mint az x200s nyugalmi (!) állapotban. erre szoktam mondani, hogy ha csak a fele igaz, már az is bőven jó.
Shadowfax:
thx, nem véletlenül írtam, ilyen hülye vagyok!
de már akartam is értetlenkedni, hogy az eladó miért nem adja meg,
hiszen anélkül sosem veszünk gépet, hogy előzőleg le tudnánk informálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 8300 mAh, maradhat?
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest