Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
akksit kérdezd meg Smily64-től, előfordulhat, hogy tud, vagy Prom, de szerintem neki már nincs
"Mondjuk azért nem értem, hogy pont 14-esben nem volt ips, mert 12-esben is volt, sztem pl az az x60 tablet rétegebb cucc mint egy 14-es gép."
talán mert 12 és 15" között jóval nagyobb a szakadék mint 14 és 15 között, tabletbe meg eleve mindig azt raktak, már X41-nél is, anélkül kb használhatatlan kategória, meg hát eleve egy premium termék, de mondom amit nem is gyártanak a panelgyártók azon kár filózni

"Van olyan dell, de nem mind..nagy a szórás köztük." Hogy lehet egy modellen belül ekkora szórás a hűtésben? ezt nehezen tudom elhinni, az viszont köztudott, hogy a dell a legérintettebb az nv-s problémában, nem véletlenül, de az "E6400-nél is hallottam olyat, hogy gagyi a hűtés, nem is vennék tőlük semmit az biztos
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
ami 100 fokig engedi izzadni a gpu-t az szerintem finoman szólva fos, de hát mindegy

lásd bacsis írását, ráadásul ez még csak egy quadro 135M, az enyém FX 570M dupla annyi stream proccal, mégis megáll terhelve 80 alatt és még csak nem is zajong túlzottan
"multibayes szütyőm"
az meg mi? amúgy IBM/lenovo-nál ezt UltraBay-nek hívják, ez itt nem a hápé

"Ha meg T61-em lenne akkor azon agyalnék milyen prockót vegyek bele, szerezzek 2x2GB ramot...nem kell ez nekem "
Hát, én sem agyalok, van benne proci is 4GB RAM is (gyárilag)
Most ha nagyon akarnék vehetnék bele T9300-at, de sok értelme nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest