- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #21395 üzenetére
Mert a tulaj erről biztos nem tudott, egy szép cikk volt fenn a gépről, aztán postán megvettem, nekem se tűnt fel először, hanem amikor kikapcsoltam a gépet és lehúztam töltőről estére nem volt benne kraft
Akkor szépen lassan rájöttem hol a gond, még kapott egy szép bios defaultot is, akkor meg ugye kilőtte a nem gyári wlan-t, jött a 1802 error amivel megint becumiztam pár ótár mire rájöttem mi van. Tulajjal egyeztettünk, visszavette volna, de felajánlott egy összeget is kárpótlásul én meg rábíztam melyiket választja, mert azért nem kis pénzt mondott. Így kaptam vissza zsetont, a gép meg maradt nálam. Jah és még vételkor is magának alkudta le az árat, én kiírt áron akartam vinni. Most kb alkatrész árban van nálam a gép, szóval nagy bajom nem lehet. Wlant is megcsináltam tegnap, szóval erősen összebarátkoztam a géppel
Aku meg elég fullos, ilyen macerával nem tudom használni, hát hadd menjen máshoz. Ha nincs gépben 1%-ot se ment le a töltöttsége 1 hét alatt, csak ha ebben a gépben van. Az a töltőáramkör hiba meg elfér ha akuról úgyse fogom használni, jó lesz tartalékgépnek meg ha épp nincs laptopom hordozni is jó.
szerk: lapa: Ati mobil 9600 van benne, de úgy gondolom kikapcsolva ez nem mérvadó, lehetne inteles is. Nem a panel van kikapcsolva, az egész gép...akkor ennyi az érték. A mérő biztos jó, 2 zsák gépet mértem már vele. Töltő üresben mennyit vesz fel arra nem emlékszem, de az se a szokásos kis érték mint a többi gépemnél. Gép 1ébként nem melegszik, tehát a nagyobb rész a töltőn mászik el. Majd ha lehúztam a desktopról a töltőt megnézem újra a notit.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest