Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
netseft
aktív tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Röviden: a főszervizes vagy ki a fene bunkó, gusztustalan és hozzá nem értő személy.
Bővebben: amikor ott voltam mindig bunkó módon viselkedett, mintha még ő lenne felháborodva, hogy velem foglalkozni kell (bár ez a hozzáállás ma már nem ritka sajnos). Miközben adminisztrált a gépénél, turkált a szájában...egyáltalán nem érdekel ha előtte ebédelt, ezt nem ügyfél előtt kell intézni, ráadásul utána azzal a mancsával fogja meg az én gépemet. Emellett nem is tudom hányszor elmondta, hogy ez már nem IBM, hanem Lenovo. Persze, igaza van, olcsó húsnak híg a leve, csak 200-300 ezer Ft egy ilyen gép, minek vesz az ember ilyen olcsó szemetet. Így kell hozzáállni egy szervizesnek... Amikor pedig szóba került a palmrest, el kellett magyarázni mi az, mert egyikük se tudta aki ott volt (lehetett volna csuklótámaszt is mondani persze, de azért egy szervizes nehogy már ne tudja mi az, ha az angol kifejezést mondom esetleg). Szóval én abba a szervizbe ha tehetem az életben nem megyek többet (Miskolc).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Asus ROG Strix - i7 10870H, RTX 2060, 16gb RAM
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Update 11.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest