Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
audi100td
üzenetére
Probaltam elöfogultsagomhoz kepest szakmai maradni
A hangsúly ugye az első szón van?
Személyes sértésnek vetted az egészet, és utána szakmaiságra hivatkozol. Az teljesen részletkérdés, hogy az SL szériával kapcsolatban igazad van - attól pörögtél be szemlátomást, hogy avmannak volt mersze a (használt) X gépekre úgy tekinteni, mint strapabíró munkagépekre, nem pedig A Világ Kilencedik Csodáira.Tudom, hogy reg ota a bögyödben vagyok, de tenyleg csak abban a gyerekes formaban vagy kepes ezt lerendezni?
Nem vagy a bögyömben - egyszerűen régóta szabályszerűen hisztis vagy a topikban és vagdalkozol összevissza, én pedig szóvátettem. A gyerekesség egyébként inkább abban nyilvánul meg, hogy próbálkozol úgy ellentámadni, hogy megpróbálod úgy beállítani, mintha bármiféle személyes ellenérzésem lenne veled kapcsolatban. Megsúgom: nincsen. Egyszerűen ahogyan itt viselkedsz, mihelyt valaki a tiedtől eltérő véleményt ír le, azt tartom kritikán alulinak. De ha úgy egyszerűbb és könnyebb neked az élet, akkor nyugodtan hidd azt, hogy igen, személyes vendettát folytatok ellened számodra ismeretlen okokból, mert annyira gyerekes vagyok és rettenetesen haragszom rád, valamint az életcélom a te fikázásod.
(Gondolom, mihelyt benne vagyok a megfelelő skatulyában, máris helyére kerül minden a számodra.
)Ettől függetlenül persze megelőlegezem, hogy élőben kedves és rendes ember vagy, csak épp a topikban reagálsz úgy, mint bika a vörös posztóra, mihelyt valaki árnyaltabb véleményt ír a Thinkpad X szériáról a saját preferenciái alapján.

Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Tudományos Pandémia Klub
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- StarLadder Budapest Major 2025: érdemes kimenni
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- ThinkPad T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Személyes sértésnek vetted az egészet, és utána szakmaiságra hivatkozol. Az teljesen részletkérdés, hogy az SL szériával kapcsolatban igazad van - attól pörögtél be szemlátomást, hogy avmannak volt mersze a (használt) X gépekre úgy tekinteni, mint strapabíró munkagépekre, nem pedig A Világ Kilencedik Csodáira.
(Gondolom, mihelyt benne vagyok a megfelelő skatulyában, máris helyére kerül minden a számodra.
)